0 In Personligt

Tillsammans med Emil drar vi till Astrid Lindgrens värld

Inlägg i samarbete med Nextory. Tankar och erfarenheter är helt mina egna.

Idag väntar många timmar i bilen för vår lilla familj. Vi ska ta oss tvärs genom landet från Bohuslän till Småland och Astrid Lindgrens värld. Det ska bli så fantastisk kul att få komma iväg i ett par dagar och jag har sett fram emot det ända sedan vi bokade stugan som vi ska bo i. Både N och E gillar berättelserna men speciellt E är helt tokig i Pippi. Hela den senaste veckan har hon pratat om att hon ska krama Pippi, Herr Nilsson, Lilla Gubben och alla de andra. Det ska bli spännande att se hur hon reagerar när vi faktiskt är där. 

Men innan vi är där så har vi som sagt en ganska lång bilresa framför oss… För att göra den så smärtfri och rolig som möjligt för oss allihop så har jag laddat upp med lite godsaker i form av dadelbollar och små russinpaket men också lite underhållning och lekar i form av sagor och lekar.

Packning barn

barnböckernextory

Tillfällen som de här så är jag extra nöjd över tjänster som Nextory. Mina barn älskar att lyssna till sagor och historien och visst gillar jag att läsa för dem men kanske inte hela vägen tvärs över landet… Hur fantastiskt är det inte då att Nextory har ett fantastiskt utbud av roliga och spännande böcker för barn och ungdomar? På vägen mot Astrid Lindgrens värld så kommer vi bland annat att lyssna till Emil. Passande eller hur?

Har du inte redan utnyttjat mitt erbjudande om en månads medlemskap hos Nextory helt gratis och utan krav på uppbindning så tycker jag verkligen att du ska göra det. Och om du redan har lyssnat klart din månad så se till att mannen, frun, dottern, sonen ja att alla utnyttjar detta (och så kanske du kan smyglyssna lite ;)) och lyssna till alla härliga böcker. Det finns allt från svenska deckare, till biografier, barnböcker, faktaböcker, ja allt. Spana in hela deras utbud här

För att få din gratis månad så använder du koden CLEANEATINGBY den här sidan och kan börja lyssna direkt som du fyllt i alla fina uppgifter. Du kommer bli ombedd att ange ett betalkort men det är bara för att det inte ska bli avbrott om du väljer att fortsätta efter din första gratis månad. En krona dras men den betalas tillbaka så snart du avbryter ditt medlemskap. Läs allt om erbjudandet här.

50sakerattgörapåresan

När N fyllde 6 år i slutet av april så fick han den här roliga boxen i present av farmor – 50 saker att göra på resan – och det känns ju som en perfekt grej att ha med på resan. Den lilla boxen är fylld med mängder av olika typer av kul aktiviteter, pyssel och annat smått och gott. 

50sakerattgöraibilen2

Så jag hoppas att att vi imorgon kommer fram till Småland utan alltför mycket gnäll och uttråkade barn och redo för en helg med Pippi och resten av gänget!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply