0 In Annika tipsar

Veckans lista (vecka 39 2018)

Hej på er!

Hur är läget? Hoppas att er måndag och vecka har börjat på ett bra sätt. Hemma hos oss vaknade vi upp i totalt flyttkaos. På torsdag är det slutbesiktning av huset och vi hoppas att allt då är klart och godkänt så att vi kan gå därifrån med nyckeln i hand.

Jag tänkte testa något nytt denna vecka och köra en ”veckans lista”. Jag gillar att läsa det hos andra och känner att det är ett bra sätt att dela med sig av livet i stort och smått. Så här kommer den, min första ”veckans lista”. Just denna lista hittade jag inspiration till hos Flora.

annika malm

Veckans lista (vecka 39 2018)

Veckans planer:

Packa ner det sista här hemma i gamla huset samtidigt som jag ska försöka förbereda så mycket för bloggen och instagram som möjligt. Blir ett pussel… Återigen – att vara sin egen chef har verkligen två sidor. Å ena sidan är man typ alltid ledig samtidigt som man å andra sidan aldrig är ledig.

Veckans störiga:

Slarvade lite med kosten och åt gluten i helgen. Resultatet – en inte allt för glad mage. Att man aldrig lär sig…

Veckans pepp:

Glädjen jag känner över att ha en fantastiskt vän som Martina som alltid ställer upp. Men öppna armar och med ett leende så tar hon hand om Nils och Ebba i helgen så att jag och Henrik kan fokusera på flytten. Jag har inte många nära vänner men med vänner som Martina så känns det totalt oviktigt.

Veckans gos:

Älskar att Nils börjar komma ur sin senaste ”tuff-period” och att man som mamma äntligen kan få kramas och mysa lite igen.

Veckans goda:

Blir extremt spartansk matlagning denna vecka på grund av flytten. Men ska testa ett nytt recept till middag idag på en kycklingpanna med svarta bönor och curry som jag faktiskt ser fram emot. Har varit väldigt enformig matlagning här hemma den senaste tiden och så snart flytten är klar så ska jag försöka ta tag i detta med att bredda vardagsmatlagningen.

husbygge kungshus

Veckans nedräkning:

Enkelt! Torsdag är den stora dagen denna vecka. Av två anledningar. Främst så klart att huset ska vara klart och nycklarna ska bli våra men även att jag har tid hos sjukgymnasten igen för mitt knä och hoppas få ett ok så att jag kan börja springa igen. Ska börja köra ett program ut Stora Löparboken för kvinnor igen så snart jag får springa igen.

stora löparboken för kvinnor

Veckans skrivande:

Skriver just nu på en ny kurs som jag håller på att skapa. Fokus på hälsosam mat och rutiner för familjer. Passar på att tipsa om nästa omgång av CLEAN28 som drar igång 1 oktober. Maila mig om du vill hänga på – kostradgivning@cleaneatingbyannika.se.

Veckans tv-serie:

Tveklöst Kroppshets med Mia Skäringer. Någon mer som älskar?

Veckans blogginlägg:

Blir tyvärr inget revolutionerade denna vecka pga allt övrigt som pågår i mitt liv, men planen är att recept på surkål och ett gäng med proteinbollar i alla fall ska komma ut.

surkål

Veckans låt:

Favorit som är still going strong med mig – Silence med Tiesto. Älskar raden: I’d rather be a lover than a figheter”. Hänger lite ihop med känslorna som Kroppshets har väckt hos mig. Känner att jag i så många år varit orättvis och taskig mot min egen kropp. Hög tid att bli bästa vänner.

Veckans träning:

Har svårt att få till träningen denna vecka. Flytten, återigen, tar fullt fokus denna vecka. Men kört ett kort lunchpass idag och hoppas hinna med i alla fall ett kvällspass och ett lunchpass till på Crossfit Njord. Ett rehabpass också bör jag ha kört innan torsdag…

crossfit

Vad tyckte du om ”veckans list”? Något som kan vara kul att köra igen?

clean eating by annika

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply