0 In Menyer & inköpslistor

Veckomeny nr 4 – tema middagar

Dags för veckomeny nr 4. Riktigt kul att de har blivit så populära och att få höra ifrån er att ni hittar nya favoriter. Gör mig så glad att kunna visa att det är både enkelt och gott att äta nyttigt. Jag tänkte att vi kör på med menyerna fram till sportlovet, dvs denna vecka och en till. Sedan blir det ett litet break och så återkommer de längre fram i vår igen.

Alla tidigare menyer

Totalt finns det 5 menyer här på CEA att ta hjälp och inspiration av. Här nedanför ser du dem alla och genom att klicka på dem så kommer du till sidan.

Veckomeny nr 1 – tema middagar

Veckomeny nr 2 – tema frukost

Veckomeny nr 3 – tema middagar

Veckomeny för viktminskning nr 1

Veckomeny för viktminskning nr 2

För dig som vill ha mer

Här på CEA kommer ju menyn inför veckan upp på måndag. Men om du vill ha den tidigare och ha möjlighet att handla hem det du behöver så ska du anmäla dig till min maillista. Det gör du enkelt och snabbt genom att klicka på knappen här nedanför. Då får du redan på fredagen tillgång till menyn samt en smidig inköpslista. Bra, eller hur!

Anmäl dig nu

Får du inte menyerna?

Jag har fått mail från några av er om att ni inte får menyerna innan helgen trots att ni är anmälda till min mail-lista. Om du inte får dem så klicka på länken här så kommer du till en sida med de saker som kan ställa till det. Jag hoppas att det hjälper dig att hitta lösningen på problemet. 


Veckomeny nr 4 – tema middag

Här är veckans 5 middagstips. Som alltid så är det enkla, goda nyttiga recept. Testa alla receptet eller välj ut ett eller ett par som gör gör dig nyfiken. Lämna gärna en kommentar till inlägget om vilket/vilka recept du testar och vad du tyckte.

Dag 1: Lax med blomkålsmos

Dag 2: Salladsbowl med kyckling och tre sorters kål

Dag 3: Pizza på ostbotten med pizzasallad

Dag 4: Frittata med kyckling, tomat och basilika

Dag 5: Tacofylld zucchini

Så där, det var denna veckas meny. Jag hoppas att den ska underlätta din vecka och ge dig goda och nyttiga måltider. Lämna gärna en kommentar om du testar något recept eller har något annat du tänker på. Ha en fin vecka!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply