0 In Personligt

Böcker som ger inspiration i köket

Inlägg i samarbete med Nextory – tankar, upplevelser och åsikter är mina egna

Jag har sedan ca ett år tillbaka haft ett samarbete med Nextory och är verkligen så nöjd med det. Nextory är grymt och har du inte utnyttjat din gratis månad (som du får med min kod) än – gör det!! Erbjudandet gäller bara till 31 januari så det är bråttom! Jag använder appen v a r j e dag. När jag diskar, när jag är ute och går, när jag viker tvätt – det finns alltid tillfällen och lyssna helt enkelt och är perfekt om du som jag gillar böcker men inte har tiden att faktiskt sitta ner längre stunder med en bok. HÄR hittar du hela Nextorys utbud av böcker.

Idag tänkte jag tipsa om 3 böcker som finns i Nextorys stora utbud som har gett min ny inspiration i köket den senaste tiden. Detta är bara några av mina favoriter. Utbudet hos Nextory är grymt bra och det finns titlar från alla tänkbara genrer. Jag gillar hälsoböckerna och deckarna bäst. Henrik gillar de kring personlig utveckling och ledarskap och barnen har också många favoriter.

Smarta Snacks av Eleonora von Essen

En bok full av goda, enkla och nyttiga snacks. Har redan testat flera och både Nils och Ebba gav tumme upp på snacksen. Finns recept på snacks som är sötare och som funkar som fika eller nyttigare godis men också recept på snacks som funkar perfekt som mellanmål en vanlig vardagseftermiddag. Boken är full av fantastiskt fina bilder. Missa inte denna godbit till bok!

Hälsosam familj på 30 dagar

Ulrika ger enkla tips och råd för hur man på 30 dagar successivt fasar in nyttigare och bättre val som funkar för hela familjen. Boken är full av goda och nyttiga recept. Boken innehåller också kul och smarta uppgifter för hela familjen att arbeta med under de 30 dagarna. Riktigt bra bok!

Vego för alla

Någon mer än jag som vill bli bättre på att laga vegetariskt? Då är detta boken för dig. Goda och enkla recept på allt från frukost till middag. En perfekt guide för den som vill ta sig an det vegetariska köket.

Gör så här för att få böckerna gratis

Genom mitt samarbete med Nextory kan jag ge dig en hel månads gratis medlemskap hos Nextory utan några som helst krav på uppbindning. Efter en månad kan du helt enkelt säga upp ditt abonnemang och tacka för dig. Koden CLEANEATINGBY ger dig en gratis månad när du använder den på den här sidan (länk)

När du drar igång ditt medlemskap så behöver du ha ett betal-kort till hands. Du knappar in dina uppgifter, en krona dras – som du sedan direkt får tillbaka. Sen kan du direkt börja utforska utbudet och lyssna eller läsa dina favoriter. Anledningen till att du ombes fylla i ett betalkort är för att ditt medlemskap ska flyta på bra utan avbrott om du väljer att fortsätta efter din första månad. Vill du inte stanna kvar säger du bara upp i slutet på månaden och inget debiteras ditt konto.

Som sagt, koden CLEANEATINGBY ger dig en månads gratis medlemskap hos Nextory när du använder den på denna sidan (länk). Gäller t.o.m 31 januari så det är bråda dagar. Om du redan har använt din gratis månad – varför inte uppmunta de andra i familjen att göra det samma, så kan du tjuvlyssna lite också ;)

Ha en fortsatt fin kväll!

Annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply