Annika tipsar

100 kr rabatt på Holistic

samarbete bodystore

Hej på er!

Redan halvvägs in i veckan. Tiden går så fort när man har roligt, eller hur? Jag håller på för fullt att arbeta med olika projekt som ännu inte syns utåt på bloggen. Ett par kan jag inte berätta om än så där får ni hålla er till tåls vare sig ni vill det eller inte.

Men jag håller på med annat också som inte alls är hemligt. Bland annat håller jag på att förbättra min receptsamling och översikt över alla mina recept. Det har blivit en del sedan jag startade CEA 2014 och jag tycker själv att alldeles för många är svåra att hitta och liksom glöms bort. Därför håller jag på att göra det tydligare. Jag har valt att ta bort bilderna som jag hade innan, för att få in fler recept mer lätt överskådligt. Klicka gärna på Receptsamling – clean eating i menyn högst på sidan så får du en första blick av hur det kommer att se ut.

Kul också att så många nya har valt att prenumerera på mitt Nyhetsbrev som nu är igång igen efter sommaren. Det är helt kostnadsfritt och kommer varannan söndag till din mail-korg. I söndags fick ni som prenumererar första delen i min mini-serie i näringslära. Fokus kolhydrater denna gång. Vad tyckte ni? Hoppas ni gillade! Du som ännu inte prenumererar anmäler dig enkelt här. Om du vill läsa Nyhetsbrevet som gick iväg i söndags så kan du läsa det här.

100 kr rabatt på Holistics produkter

Denna vecka får du 100 kr rabatt hos Bodystore på de härliga produkterna från Holistic när du handlar för över 400 kr. Erbjudandet gäller veckan ut.

Ange kod HOLISTIC för att få din rabatt.

Jag har flera personliga favoriter från just Holistics. Produkterna från Holistic håller hög kvalitet och är alltid så rena och naturliga som möjligt. Du som följer mig vet att när det kommer till kostttillskott så är just Holistic ett av de märken som jag alltid rekommenderar. Deras d-vitamin åkte faktiskt fram här hemma imorse då jag känner att det är dags för tillskott igen nu när solen inte är framme like mycket.

Här nedanför ser du några av mina absoluta favoriter från Holistic som jag själv använder.

holistic kosttillskott clean

Zink, magnesium och d-vitamin är tre tillskott som jag tar dagligen. Du kan läsa mer om varför i tidigare inlägg som jag länkar här nedanför.

Laktozym är laktasenzym som förenklar för mig som laktosintolerant att bryta ner laktos i mjölk. Hemma äter jag alltid laktosfritt (även om jag de senaste månaderna dragit ner rejält på mjölk) men det är smidigt att ta enzym med sig när man är bortbjuden eller ska äta ute.

Vassleproteinet från Holistic är ett av de extremt få proteintillskott som finns på marknaden som inte innehåller sötningsmedel, tillsatser och annat. Dessutom är det tillverkat på svensk mjölk vilket också är ovanligt när det kommer till proteintillskott. Svenska mjölk producerar under högre krav än i andra länder därför kostar den mer att både tillverka och köpa. Många proteinpulver är gjorda på utländska mjölk för att hålla nere priserna.

Jag tar tillskott av protein ibland efter träningen om jag inte har ”riktig” mat klar och nära till hands.

Läs tips:

>> Behöver du ta tillskott av zink?

>> Behöver du ta tillskott av magnesium?

>> Allt du behöver veta om d-vitamin

>> 5 saker att tänka på när du väljer proteinpulver

>> Vitaminer och mineraler för dig som är vegan

Knappen här nedanför tar dig direkt till Bodystore där du denna vecka, som sagt, får 100 kr rabatt när du handlar tillskott från Holistic för minst 400 kr. Ange kod HOLISTIC för att få din rabatt.

[maxbutton id=”15″ url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p(70363)a(2934770)g(17349432)url(https://www.bodystore.com/alla-varumarken/holistic)” title=”Holistic” target=”_blank”>Holistic​

clean eating by annika

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

Annat som kan intressera

1 kommentar

  • Reply
    Sofia
    23 augusti, 2018 at 08:37

    Hej,

    Vilket är det bästa receptet på bröd/frallor som blir stora luftiga och inte så litet och kompakt, de bröd jag provat blir väldigt litet och kompakt och de flesta frallorna blir som små hårda bollar. Kan du inte göra en vlogg med brödbakning, de är så bra med dina vloggar!

  • Lämna ett svar