0 In Annika tipsar

5 tips på lättlagade middag inför veckan

Hej på er från en blåsig västkust!

Blåser det på er också idag? Det kom en del välbehövligt regn i helgen men nu får solen snart komma tillbaka igen. Eller vad tycker du? Nils har skolavslutning imorgon och då hade det ju gärna fått vara sol och lite varmare igen.

Idag tänkte jag tipsa om 5 lättlagade recept på middag inför veckan som precis har tagit fart. Jag gillar själv att själv sådana här inlägg på andra bloggar som jag följer. Ett enkelt sätt att få ny inspiration utan att behöva själv googla runt och söka recept efter recept. Om du också gillar den här formen av inlägg, så lämna gärna en kommentar så att jag vet. Blir så mycket enklare för mig att skapa bra innehåll och ni läsare berättar för mig vad ni gillar respektive inte gillar.

vegetarisk wrap med avokado och spenat1

kycklinggryta med curry och tomat

5 tips på lättlagade middag inför veckan

2 av recepten nedanför är vegetariska (V) och även ugnspannkakan kan göras vegetarisk om du hoppar över att ha i bacon. Hopps du gillar recepten och glöm inte att berätta här eller på instagram om du testar något av recepten. Tagga mig gärna om du delar bild på instagram så ska jag försöka komma ihåg att dela vidare i mina insta stories.

Önskar dig en härlig vecka med god mat och förhoppningsvis en del sol också.

PS – du har väl inte missat mitt samarbete med Storytel som ger dig 30 dagars gratis medlemskap?

clean eating by annika

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply