2 In Hälsosam livsstil - tips & inspiration

7 tips för att en stark tarmflora

Inlägg i samarbete med husk

Hej på er!

Idag ska vi prata tarmflora och magar igen. Nu går vi in i en stressig period med arbete och vardagspussel igen. Ett råd från mig för att hålla sig frisk och pigg är att ta hand om magen och tarmfloran. Visste du att 80 % av vårt immunförsvar sitter i magen?

Vårens serie om glada magar och tarmflora

Under våren skrev jag en serie i fyra delar där vi fördjupade oss i det här med magar, fiber, tarmflora och annat som hör där till. Väl värd att läsa igen eller kanske har du missat någon av delarna. Du hittar länkar till hela serien här nedanför.

7 tips för en stark tarmflora

Idag har jag laddat upp en ny film på min youtube-kanal där jag delar 7 enkla och praktiska tips för att hålla din tarmflora stark och bred. Du kan se den här nedanför. Den är bara 7 minuter lång och väl värd att se. Nedanför den hittar du en annan film på samma ämne, fast från i våras. Spana gärna in den också om ämnet intresserar dig.

En sak till – om du gillar och uppskattar arbetet jag gör med att ge dig recept, kostråd och annat, då skulle jag verkligen uppskatta om du tog dig de där extra sekunderna att gilla min video och prenumerera på min kanal på youtube. Varje prenumerant och varje klick är guld värt för mig både som positiv pepp att fortsätta dela med mig till er alla och som företagare.

För att prenumerera och gilla så behöver du klicka dig in på själva kanalen och det gör du genom att klicka på texten ”YouTube” nere i det högra hörnet på filmen när den är igång. Uppe i det högra hörnet ser du en pil. Om du klickar på den så kan du dela filmen vidare, t ex på FaceBook. Det hade också gjort mig jätteglad om du ville göra. Om du gillar det jag delar så klart.

 

 

clean eating by annika

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Emma Sofie
  16 augusti, 2018 at 12:32

  Jättebra tips, tack!

  • Reply
   admin
   17 augusti, 2018 at 10:02

   Men så roligt att du gillar! Var det något särskilt som du känner att du tar till dig?

  Leave a Reply