2 In Annika tipsar

ANNIKA TIPSAR – 100 KR RABATT PÅ LYXIG JULKALENDER FRÅN YVES ROCHER

Inlägg i samarbete med Yves Rocher

Insåg nu på morgonen att det bara är 17 dagar kvar till första advent. Jag ser verkligen fram emot julen lite extra i år. Jag ska njuta till max vad gäller alla aspekter kring jul förutom det söta. Julkalenderna från Yves Rocher är en del i den planen. Fortsätt läsa så får du 100 kr rabatt med min kod. Så att du också kan unna dig en till ett riktigt bra pris.

JUL – SOCKERKOMA?

Varje jul så länge jag kan minnas har varit något av en orgie i sötsaker för min del. Varenda jul – samma sak. Varje gång tänker jag “bara lite, det är jag värd, det är ju ändå jul” men varje gång har det slutat med att jag äter alldeles för mycket och sitter där och känner mig svullen och seg istället. I år ska jag vara min allra bästa version i jul och njuta av julen utan sockerkoma.

Nu menar jag inte att moralisera och säga att det är fel att äta socker på jul. Det menar jag absolut inte. Om du inte mår dåligt av det så njut! Men för min del blir det alltid negativt i slutändan och påverkar mig så att jag inte kan glädjas så som jag är säker på att jag annars skulle kunna.

UNNA MIG PÅ RÄTT SÄTT

Det är som inpräntat i ryggraden på mig att när det ska firas eller mysas så ska det vara sött. Det slår aldrig fel. Även om jag vet att det får mig att må dåligt. Det gör mig seg, avtrubbad och ger mig värk och ont i magen. För min del så är den spontana reaktinonen vid tanke på jul – åh nu ska jag mysa samtidig som jag flikar in med ett lite så där lagom. Tror du att jag någon jul lyckats mysa så där lagom? Nix, inte en enda gång. Äter alltid för mycket och det slutar med att jag upplever julen med en seghet och med nya mål inför året som kommer.

I år vill jag inte ha det så. Jag ska i år uppleva julen till max och ta in den med ro och harmoni. Jag ska vara en glad och pigg mamma som orkar leka med mina barn på juldagen istället för att vara slö och hängig.

Så om julens sockerkakor och godis går bort, ja då måste jag ju unna mig med annat eller hur? Unna mig smart och på rätt sätt. Rätt sätt för mig. För helt ärligt – det är ju korkat att “unna mig” något som i slutändan gör att jag blir en sämre version av mig själv.

Jag kommer under tiden fram till jul tänka till och anstränga mig för att unna mig saker som ger mig glädje och som får mig att bli bra. En sådan sak är att jag har valt att unna mig julkalenderna från Yves Rocher.

JULKALENDER FRÅN YVES ROCHER – GER DIG EN LYXIG GÅVA VARJE DAG FRAM TILL JUL

Jag har berättat om julkalendern från Yves Rocher tidigare och du kan läsa mer via länken här nedanför. Det som jag gillar med Yves Rocher är deras arbete för miljön. De har fått flera utmärkelser och certifikat för sitt miljöarbete och de arbetar ständigt för att bli ännu bättre. De använder enbart råvaror från växtriket och är noga med att all produktion görs på ett förnybart och miljövänligt sätt. De har tänkt till kring alla bitar från produktion och förpackning till transport och nedbrytning.

LÄS MER: Unna dig en julkalender från Yves Rocher

yves rocher julkalender

Deras julkalender ger dig 24 härliga skönhetsprodukter varav flera är full-size. Värdet, om du skulle köpa alla produkterna var för sig, är över 2100 kr. Fram till 30 november kan du köpa den till 799 kr. Alltså ca en tredjedel av priset.

M e n, med koden SHOP100 får du ytterligare 100 kr rabatt under denna vecka. Du får alltså produkter för över 2100 kr till bara 699 kr. Du hittar julkalendern här och anger koden SHOP100 i kassan. Koden gäller bara till och med 19 november.

Påsarna doftar fantastiskt gott och jag blev ombedd av Yves Rocher att öpnna ett par för att kunna visa er. Tänk att få tillåtelse att öppna ett par luckor i förväg! Och en sak är säker – nu längtar jag ännu mer! Det är alltifrån duschkrämer och smink till rengöring och hudkrämer.

julkalender yves rocher rabatt

julkalender yves rocher rabatt

Om du också vill unna dig en lyxig julkalender så passa på att unyttja koden innan söndag då den går ut.

Ha en fortsatt fin tisdag så hörs vi snart igen!

clean eating by annika

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jenny
  22 november, 2017 at 19:21

  Jag beställde en =)=)=)

  • Reply
   admin
   23 november, 2017 at 13:32

   Vad kul! Så mycket fint vi kommer få hela vägen fram till jul <3

  Leave a Reply