0 In Annika tipsar/ Hälsosam livsstil - tips & inspiration

20 % hos Nyttoteket

banner annonslänk bodystore

Jag vet att vi är många som har Nyttoteket som ett av våra favoritmärken, Just nu (januari 2021) har Bodystore 20 % på deras produkter så det tänkte jag att jag ju så klart måste tipsa er om ifall ni inte sett det själva.

Varför jag gillar Nyttoteket

Nyttoteket är ett svenskt varumärke som finns bland toppen av mina favoritmärken inom kost och kosttillskott. Lite längre ner tipsar jag om mina favoritprodukter som jag försöker att alltid ha hemma. Men kanske har du inte koll på Nyttoteket och därför vill jag lyfta fram det unika med varumärket och deras produkter.

Nyttoteket genomsyras av kvalitet. Deras produkter är top notch och de använder endast de bästa råvarorna och helt utan bullshit. De beskriver det bra på sin hemsida: ”De (produkterna) innehåller aldrig onödiga ingredienser som artificiella sötningsmedel, fyllnadsmedel, emulgeringsmedel, färgämnen, gluten, GMO eller socker. Varje produkt är genomtänkt med ett specifikt syfte och användningsområde. Alla ingredienser är noga överlagda och fyller en roll i produkten.”.

När du väljer produkter från Nyttoteket kan du känna dig 100 % säker på att du gjort ett bra val,

kollagen_nyttoteket

Mina favoriter från Nyttoteket

Här kommer en liten lista med mina personliga favoriter som jag använder regelbundet och kan rekommendera:

  • Clean Collagen – kollagen är ett kosttillskott som stärker naglar, hår, hud och våra leder. Läs gärna mitt inlägg 5 anledningar att äta kollagen om du är nyfiken på att läsa mer.
  • MCT-olja – mct är ett fantastisk fettsyra med unika egenskaper. Fett ger ju annars långsam energi men mct är en fettsyra som ger snabb energi då den tas upp snabbare av kroppen än andra fettsyror. Den är perfekt som energiboost för oss som gillar fett som bränsle. Mct bidrar även till fokus och stabil energi. Jag brukar alltid ha i lite mct i mitt kaffe mitt på dagen så håller jag mig stabil och skarp i knoppen hela eftermiddagen. Läs gärna inlägget Vad är mct-olja? om du vill läsa mer.
  • Real Broth – benbuljon verkar läkande för tarmen och ger oss bra näring. Benbuljongen från Nyttoteket är tillverkad av kokade märgben från svenska nötkreatur. Gott i både matlagning och i en varm kopp på kvällen. Finns i olika smaker.

Gillar du också Nyttotekets produkter så missa inte kampanjen som Bodystore har just nu med 20 % på deras produkter. Du hittar allt från Nyttoket genom att klicka här.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply