banner annonslänk bodystore

Jag vet att vi är många som har Nyttoteket som ett av våra favoritmärken, Just nu (januari 2021) har Bodystore 20 % på deras produkter så det tänkte jag att jag ju så klart måste tipsa er om ifall ni inte sett det själva.

Varför jag gillar Nyttoteket

Nyttoteket är ett svenskt varumärke som finns bland toppen av mina favoritmärken inom kost och kosttillskott. Lite längre ner tipsar jag om mina favoritprodukter som jag försöker att alltid ha hemma. Men kanske har du inte koll på Nyttoteket och därför vill jag lyfta fram det unika med varumärket och deras produkter.

Nyttoteket genomsyras av kvalitet. Deras produkter är top notch och de använder endast de bästa råvarorna och helt utan bullshit. De beskriver det bra på sin hemsida: ”De (produkterna) innehåller aldrig onödiga ingredienser som artificiella sötningsmedel, fyllnadsmedel, emulgeringsmedel, färgämnen, gluten, GMO eller socker. Varje produkt är genomtänkt med ett specifikt syfte och användningsområde. Alla ingredienser är noga överlagda och fyller en roll i produkten.”.

När du väljer produkter från Nyttoteket kan du känna dig 100 % säker på att du gjort ett bra val,

kollagen_nyttoteket

Mina favoriter från Nyttoteket

Här kommer en liten lista med mina personliga favoriter som jag använder regelbundet och kan rekommendera:

Gillar du också Nyttotekets produkter så missa inte kampanjen som Bodystore har just nu med 20 % på deras produkter. Du hittar allt från Nyttoket genom att klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *