0 In Crossfit & träning

Äntligen

Ä N T L I G E N !

Ikväll är det dags! Dags att träna igen och jag är så peppad. Längesedan jag såg fram emot ett träningspass så här mycket. Först en dunderförkylning som avlöstes av magsjuka här i huset har gjort att lång tid har gått sedan senaste besöker på gymmet. Det ska bli så härligt att få köra igenom hela kroppen men skönast av allt, just det – träningsvärken imorgon ;) ett kvitto på att du gör något rätt.

IMG_3641Den här väggtexten är det första som möter en när man kommer till mitt gym. Hur sant är inte det?! Det finns verkligen ingen bättre vana att ha i livet än träning och att röra på sig. Det måste inte vara varje dag eller varje kväll. Den bästa träningen är den som blir av! Jag kan bara instämma med Jonas Colting om att människan är ett djur som är designat för att röra på oss. Vi blir piggare, starkare, gladare och friskare. Perfekt! Många av oss har många stillasittande dagar framför oss i och med jul och nyår så passa på att få rört på er under de vardagar som är kvar.

Stället där jag tränar, STC, har just nu annonser ute om olika erbjudanden för att ge sin familj och vänner ett mer hälsosamt 2015. Det är väl en gåva från hjärtat om något!

-rets_julklapp

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply