0 In Annika tipsar

BLACK FRIDAY HOS BODYSTORE – 20 % PÅ ALLT

Inlägget innehåller annonslänkar för Bodystore.com

Hos Bodystore får du från idag till och med måndag 20 % på hela deras utbud. Jag har själv precis gjort en beställning med lite smått och gott. Behövde fylla på lagren av bas-produkter som går åt här hemma. Plus att jag utnyttjade rabatten för att testa lite nytt. Fortsätt läsa om du är nyfiken på vad som fanns på min beställning.

Ange koden BLACK20 för att ta del av rabatten. Gäller till och med måndag. Kan ej kombineras med andra rabattkoder. Gäller ej vid köp av presentkort.

Black friday bodystore.com

Erbjudandet gäller till och med söndag 27 november

MIN BESTÄLLNING FRÅN BODYSTORE

Min beställning denna gång innehåller både sådant som jag använder dagligen men också några saker som är helt nya för mig.  Här nedanför ser du min beställning och jag berättar lite kort kring några av grejerna varför jag vill ha hem dem.

FÖR MATLAGNING

Tror inte jag behöver förklara i detalj. Produkter jag använder mer eller mindre varje dag. Hampafrö använder jag istället för havregryn när jag gör over-night-oats till exempel och MCT kan du läsa mer om här. Och chiapudding är ju min absoluta favorit. Kakaosmöret är dock en ganska ny bekantskap för mig. Ska testa att ha i det i allt från varm choklad och te till topping på gröt och till julbak.

FÖR TRÄNINGEN

BCAA tar jag i samband med träning. Detta är den enda sorten (vad jag vet, tipsa mig gärna om det finns fler) av BCAA som finns på marknaden utan sötningsmedel och tillsatser som färg och smak. Om du är intresserad av att läsa mer om BCAA så läs gärna detta inlägg.

Magnesium citrat och himalayasalt ska användas till en träningsdricka som jag ska göra framöver. Återkommer med recept om det blir lyckat. En variant av så kallad kallsup eller elektrolyt-dricka som kan gynna träning på lågkolhydratkost/lchf.

FÖR HÄLSAN I ÖVRIGT

Omega-3 äter vi alla i familjen varje dag och det var dags att fylla på lagren. Likaså matar vi de goda tarmbakterierna med probiotika. Jag och Henrik äter denna och barnen denna.

Kollagen är det främsta proteinet i bindväv, senor, ligament, skelett, brosk och hud. Det är en ny produkt för mig men som jag länge har velat testa. Är även läkande för tarmslemhinnan och det är den främsta anledningen för mig. Jag har ju en mage som behöver en hel del kärlek och omtanke för att vara glad och må bra.

Denna som jag har köpt är gjord av vildfångad norsk fisk, fri från tillsatser och neutral i smaken. Jag har sett olika recept där den kan användas som till exempel så kallat bulletproof coffee. Återkommer när jag testat.

BLACK FRIDAY HOS BODYSTORE – 20 % PÅ ALLT

Om du också behöver fylla på under helgen så passa på att utnyttja koden BLACK20 som ger dig 20 % på hela sortimentet hos Bodystore.

UTNYTTJA ERBJUDANDET HOS BODYSTORE >>

 

Gäller till och med måndag 27 november. Kan ej kombineras med andra rabattkoder. Gäller ej vid köp av presentkort.

Annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply