0 In Mina kurser

Boka din plats till CLEAN28

Nästa omgång av CLEAN28 drar igång den 27/2. Jag är just nu, tillsammans med drygt 10 andra tjejer, snart halvvägs in i första omgången för i år och sedan den stora uppdatering som jag gjort inför 2017. Det nya upplägget med fler arbetsuppgifter och menyer fungerar riktigt bra och det är så kul att få stötta tjejerna dagligen.

CLEAN28 – kostrådgivning med fokus på viktminskning

CLEAN28 är kostrådgivning i fyra veckor i grupp med fokus på viktminskning. Grunden är lågkolhydratkost i kombination med mental träning. Att kombinera mättande och blodsocker-reglerande mat med träning i att bli medveten om negativa beteenden kring kost samt lära sig ändra dem, är en oslagbar kombination. Du äter god mat som håller dig mätt och dämpar ditt sötsug samtidigt som du tar till dig verktyg som hjälper dig till en sundare relation till kost och vikt. Klicka på knappen här nedanför för att läsa allt om upplägget, pris med mera.

Läs mer om CLEAN28

Boka din plats

För att boka en plats till starten den 27/2 så vill jag att du mailar mig på annika@cleaneatingbyannika.se. Du är så klart även välkommen med alla frågor och funderingar som du eventuellt har. Antalet platser är begränsade.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply