5 In Mina kurser

Bli av med ditt sötsug på 4 veckor – häng med på min e-kurs

Det är många av er läsare som mailar eller på andra sätt kontaktar mig och ber om tips för att få bukt med ert sötsug. Det är därför som jag har satt ihop den här e-kursen med syfte att få kontroll över det där förbaskade sötsuget och hjälpa er att återta kontrollen och möjligheten att närma er era mål oavsett vad de är. Jag har helt enkelt satt ihop en kurs som innehåller allt det som jag önskar jag hade tillgång till när jag började min resa. Första omgången drar igång på annandag-påsk. Häng på vettja!

Bli av med ditt sötsug på 4 veckor rektangel

Jag kan själv känna igen mig i den där uppgivna känslan av att inte ha kontroll och hur ledsen och misslyckad man känner sig när man står där och har ätit upp halva kakburken utan att knappt ha märkt det. Min övervikt kom av just kakor och godis, dvs socker. Det var inte mat och hunger som gjorde mig tjock utan det var socker och mitt sötsug. Men allteftersom jag gick ner i vikt (du kan läsa om min historia här och här) och kom till den punkt där jag är idag, så lärde jag mig nya vanor, nya sätt att tänka och verktyg att använda för att få kontroll över det där envetna sötsugen. Det är alla de erfarenheterna, tankarna och tipsen som jag vill dela med mig av till er.

viktresa

Vi är väldigt många som kämpar med ett mer eller mindre problematiskt förhållande till sötsaker. Men det menar jag att många av oss upplever att det hindrar oss från att nå våra mål eller må så bra som vi skulle kunna. Det handlar inte om någon noll-tolerans eller om att aldrig äta sött utan snarare om att kunna njuta av det när man själv väljer och återta kontrollen. Det är du som ska äga kontrollen, inte sötsuget som ska kontrollera dig.

I min online-kurs Bli av med ditt sötsug på 4 veckor så coachar jag er kursdeltagare och delar med min av mina erfarenheter, tankar och verktyg att använda för att återta kontrollen. Kursformatet bygger på jag tillsammans med er deltagare samlas i en sluten facebook grupp och arbetar tillsammans under 4 veckor. Veckan innan kursen drar igång så får varje deltagare ett förberedande mail-utskick med kursmaterial där jag bland annat berättar mer om min historia och hur jag kommit dit jag är idag, vad sötsug är, varför det uppstår och lite andra förberedelser inför uppstarten. Därefter får ni varje måndag under kursens gång ett vecko-utskick som bygger på olika teman för varje vecka.

Vecka 1: Hitta ditt utgångsläge och ta ut riktningen för vägen du vill gå

Vecka 2: Att hantera olika situationer som när du är på språng och suget slår till, i mataffären, på kalaset/middagsbjudningen och på resande fot.

Vecka 3: Upp på banan igen – hur vi hanterar snedsteg och återtar kontrollen samt hur vi kan hantera känslomässigt ätande.

Vecka 4: Gör de nya vanorna till en naturlig del av din vardag

Varje vecka så får ni även två övningar eller uppgifter av mig. En tillsammans med måndagsutskicket och den andra på torsdagen som en bra förberedelse inför helgen. Dessutom så kommer jag att dela med mig av goda recept som visar att man kan äta gott och ”unna” sig utan raffinerat socker och andra ingredienser av låg kvalitet. Recept som både är goda och som gör gott för din kropp. De recept som ni får under kursen finns inte på bloggen utan är helt nya och exklusiva för den här kursen.

Under kursens gång så har du även möjlighet att individuellt rådfråga mig via mail en gång per vecka.

sött utan socker

Måndagen 28 mars (annandag-påsk) så drar den första omgången igång – perfekt efter påskens godis och sockermumsande som en kick start inför våren och sommaren. Antalet platser är begränsat då jag vill hålla känslan personlig i gruppen och hålla en hög kvalitet i min kontakt med er, så om du vill hänga på – tveka inte utan anmäl dig redan idag!!

Priset för hela kursen är 599 kr vilket är mindre än 150 kr per vecka. Istället för att lägga pengarna på nån sliskig latte och muffins på stan eller den där påsen med lördagsgodis som du egentligen inte ville ha och som bara får dig att må dåligt – investera pengarna i dig själv och unna dig att må bra!

Så här anmäler du dig och säkrar din plats: maila mig på annika@cleaneatingbyannika.se så skickar jag mer information.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Så kul att ni är så många som vill hänga på min e-kurs och ta kontrollen över sötsuget! |
  5 mars, 2016 at 20:04

  […] hälften av platserna är redan bokade efter bara ett dygn. Riktigt kul! Du kan läsa mer om kursen här och om du vill hänga på så skicka ett mail till mig på annika@cleaneatingbyannika.se. Jag hoppas […]

 • Reply
  Vasalopps-spinning och äggmuffins – det perfekta proteinrika mellanmålet |
  6 mars, 2016 at 13:01

  […] har nu efter lunch suttit och gått igenom alla mail från er som vill hänga på min onlinekurs Bli av med ditt sötsug på 4 veckor som drar igång efter påsk. Så kul att ni är så många som vill hänga på! Om du inte anmält […]

 • Reply
  Påsken I Backspegeln |
  28 mars, 2016 at 13:40

  […] Idag drog första omgången av min e-kurs Bli av med ditt sötsug på 4 veckor igång. Den här omgången blev fullbokad på mindre än en vecka och ni är flera som mailat mig som jag tyvärr har fått säga nej till. Men nu är startdatum för nästa omgång bestämt och det blir måndag 11 april. Så om du vill hänga på kursen så maila mig på annika@cleaneatingbyannika.se. Vill du läsa mer om kursens innehåll, upplägg och pris så hittar du all info här.  […]

 • Reply
  Nyttig Risifrutti – Utan Socker Och Med Massa Protein |
  1 april, 2016 at 13:22

  […] Jag ska även fixa en del med min kurs ”Bli av med ditt sötsug på 4 veckor”. En webb-baserad kurs med övningar där jag coachar och peppar deltagarna att förstå var deras sötsug kommer ifrån och hur de kan ta kontrollen över det. Jag drog igång en omgång i måndags och det är så kul att följa deltagarna i deras kämpande och så kul att få se dem lyckas med stort som smått. Nästa omgång drar igång 11 april om du är nyfiken på att hänga på. Skicka i så fall mig ett mail på annika@cleaneatingbyannika.se. Mer info om kursens upplägg och annat kan du läsa här.  […]

 • Reply
  Bli av med ditt sötsug på 4 veckor – dags för en ny omgång? | Clean Eating by Annika
  30 juli, 2016 at 07:00

  […] Du kan läsa mer om min relation till sött och varför jag skapade kursen här.  […]

 • Leave a Reply