0 In Mina kurser

Tjänster inom kostrådgivning

Som kostrådgivare strävar jag efter att arbeta med långsiktiga mål och för att hitta hållbara lösningar för mina klienter. Alla människor är olika, det är något vi alla bör vara ödmjuka inför. Bra kostrådgivning handlar, enligt mig, om att se individen och anpassa kost och coachning efter varje unik person.

Jag brinner efter att hjälpa mina klienter till bättre hälsa och att komma fram till lösningar som fungerar för dem utifrån deras mål och förutsättningar. Extra varmt om mitt hjärta ligger att hjälpa mina klienter till en hälsosam vikt. Jag har själv erfarenhet av att vara kraftigt överviktig och har gjort en viktresa på knappt 40 kg. Jag vet exakt vilka känslor och tankar som snurrar runt i huvudet hos någon som lider av övervikt och jag vet samtidigt hur bra och vilken livskvalitet man får av att hitta nya hälsosamma vanor och nå en hälsosam vikt.

I all min kostrådgivning så utgår jag från riktig mat, ren och naturlig mat som vi är designade för att äta. Jag förespråkar en kost helt fri från gluten och raffinerat socker (vitt socker) och beroende på vem du är eventuellt även fri från mejerier. Om du ger din kropp rätt bränsle och rätt byggmaterial så kommer garanterat resultaten. Kostråden är baserade på vetenskap, evolution och ett helhetsperspektiv på hälsa (holistisk hälsa).

Mina tjänster inom kostrådgivning

Här nedanför kan du se en sammanställning av de tjänster som jag erbjuder. För att boka eller om du har frågor, maila mig på annika@cleaneatingbyannika.se.

Rådgivning via mail (2 rådgivningstillfällen)

Här har du möjlighet att i mail skriva ner alla dina tankar och funderingar kring din kost och hälsa. Jag besvarar dina frågor inom 3 arbetsdagar. Därefter har du möjlighet att inom en vecka återkomma till mig med ytterligare frågor eller om du vill att jag ska förtydliga något. Det andra mailet besvarar jag inom 2 arbetsdagar.

Pris 500 kr inkl moms

Personlig kostrådgivning (1 rådgivningstillfälle)

Inför rådgivningen så ber jag dig att fylla i en hälsoanalys. Utifrån den så lägger jag sedan upp en plan för dig utifrån dina mål och dina förutsättningar. Sedan går vi tillsammans igenom planen via telefon eller mail och du har möjlighet att ställa dina frågor.

Pris 1200 kr inkl moms

Kort check-up samtal (endast för dig som anlitat mig tidigare)

Vi gör en kort avstämning via telefon eller mail om hur det går för dig. Du ställer dina frågor som jag svarar och om det behövs så gör vi justeringar i din plan.

Pris 250 kr inkl moms

Kostrådgivning under 4 veckor (via mail om inget annat bestäms)

Under 4 veckor håller vi kontakt via mail. Veckan innan vi drar igång så besvarar du ett antal frågor kring sin hälsa och dina mål och skickar det tillsammans med ev frågor och funderingar till mig. Vi har en avstämning via mail per vecka och du skickar in din matdagbok till mig för respons efter vecka 1 och vecka 3.

Detta ingår:

Individanpassad kostplan utifrån hälsoanalysen
Verktyg för att på ett enkelt sätt lära sig att kontrollera sina portionsstorlekar utan att väga maten och räkna kalorier
Hjälp med målformulering
Avstämning varje vecka med möjlighet att ställa frågor
Ersättningslista för bättre matval
Exempel på shoppinglista
Analys av matdagbok och förslag på eventuella förändringar efter vecka 1 och 3.
Passar dig som:

Få mer energi i vardagen och prestera bättre både på fritiden och arbetet
Gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt utan sug och hunger
Få kostråd vid IBS, Ulcerös kolit, Chrons och allmänt strulig mage
Få kostråd vid diabetes
Minska värk och ledbesvär, exempelvis vid fibromyalgi
Få hjälp med hormonella obalanser, som PCOS eller problem med sköldkörteln
Pris: 1850 kr inkl moms

Efter 4 veckor kan en ny omgång (4 veckor) köpas för 1650 kr.

Kostrådgivning i grupp

Jag erbjuder även kostrådgivning i grupp. För det utbudet se ”Kurser” under  menyn ”Tjänster” i menyn högt upp på sidan. Samma meny där du hittade hit. 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply