0 In Mina kurser

Så kul att ni är så många som vill hänga på min e-kurs och ta kontrollen över sötsuget!

Ett kort inlägg så här på lördagskvällen. Hoppas er helg har gått enligt plan så här långt och att ni har möjlighet att njuta av ledig tid och umgås med människor som ger er energi. Här hemma hos oss har vi haft en väldigt lugn dag eftersom lill-tjejen fortfarande inte är helt kry. Som vanligt på lördagar så ringde min klocka tidigt och kl 6 var jag på gymmet för mitt lördagspass. Absolut att jag är trött när klockan ringer men den där känslan man får njuta av hela dagen sen, gör det absolut värt morgontröttheten (som dessutom snabbt går över). Jag brukar ju köra ben på lördagar men idag fick benen vila för imorgon är det dags för vasa-lopps-spinning. 4 timmars spinning och endorfinerna kommer att spruta!

tulpaner

Tulpaner är nog en av mina vår-favoriter och har ni sett så galet vackra de här är? Jag köpte dem till Henrik häromdagen och tycker att de är fullkomligt fantastiska! Visst påminner de om pioner? 

tulpaner

Två saker innan jag går –

Först – så kul att så många av er anmält er till min online-kurs ”Bli av det sitt sötsug på 4 veckor” som drar igång på annandag-påsk. Ungefär hälften av platserna är redan bokade efter bara ett dygn. Riktigt kul! Du kan läsa mer om kursen här och om du vill hänga på så skicka ett mail till mig på annika@cleaneatingbyannika.se. Jag hoppas att under morgondagen eller början på nästa vecka personligen kunna återkoppla till alla er som anmält er redan.

Och slutligen – snart kommer mitt första nyhetsbrev ut (preliminärt planerat till 14/3) och ni är många som redan har anmält er men om du missat det så uppmuntrar jag dig att lämna din mail i rutan längst ner på bloggen så hamnar du på min mail-lista. Helt gratis så klart!

Bli av med ditt sötsug på 4 veckor rektangel

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply