0 In Mättande protein - recept

Citrondoftande torsk med zucchini-raita

Hej på er!

Först, tack för alla grattis och glada tillrop på facebook, instragram osv om min debut på tidningen Matkärlek! Om du inte läst mitt förra inlägg så kan du hoppa dit direkt med denna länk så förstår du vad jag pratar om :)

matkarlek

 

Idag laddade jag upp mitt första recept på sidan och här är en länk om ni vill ta en kik. Det är dagens middag här hemma hos oss –  Citrondoftande torsk med zucchiniraita.

Idag var vi sugna på fisk här hemma och jag bestämde mig för att fixa lite torsk och en fräsch yoghurtsås, en så kallad raita till. En fin citron låg i fruktskålen och ett knippe persilja stod i köksfönstret och det kändes som en perfekt kombo till fisken. Lyckat recept som definitivt kommer att lagas igen här hemma hos oss.

IMG_1811[1]

 

Så spännande detta är! Allt det här har gett mig massa ny blogg-energi och huvudet bubblar av idéer till både inlägg och recept.

Annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply