0 In Annika tipsar

Dags för matkasse hem till dörren igen?

Inlägget innehåller affiliate-länkar

För tre år sedan så testade vi under hösten att få mat hem till dörren genom Linas Matkasse. Jag kommer ihåg att jag tyckte att det var riktigt smidigt och vi gillade det verkligen. Ett stort plus var att man fick mycket ny matlagningsinspiration och mer eller mindre alla recept var både enkla och goda. Jag har kvar recepten i en pärm i köket än och använder dem titt som tätt. Jag minns inte varför vi slutade om jag ska vara ärligt. Ett riktigt smidigt sätt att få till god mat och spara tid när vardagspusslet ska fås ihop.

Har du testat någon matkasse? Vilken i så fall och vad tyckte du?

tomaterbasilika

Jag såg att just Linas Matkasse nu har lägre prova-på-priser från 299 kr. Jag ska ju tillbaka till min lärartjänst igen nu efter sommaren efter två års tjänstledighet. Tiden kommer vara en bristvara. Det är viktigt för mig att inte kompromissa på matens kvalitet och jag vill inte trilla halv-fabrikats-träsket. Jag vill ha bra och hemlagad mat från bra råvaror. Jag minns att jag var imponerad av just kvaliteten på maten från Linas Matkasse. Mycket eko och råvaror med hög kvalitet. 

LMK_samtliga_kassar_2014

Många fördelar med matkasse hem till dörren

Jag har som sagt bara positiva minnen från vår höst med Linas matkasse. Förstår faktiskt inte varor vi slutade. Så himla smidigt och perfekt när man vill ha bra mat men har ont om tid. Här är de största fördelarna med Linas matkasse enligt mig:

  • Matinspiration
  • Mycket eko
  • Varierade med ändå enkla recept
  • Tidsbesparande
  • Prisvärt
  • Kassen kommer varannan vecka så man ändå kan laga sin ”egen” favoritmat varannan vecka
  • Räcker för det mesta till matlåda dagen efter
  • Bra råvaror av hög kvalitet
  • Barnvänlig mat
  • Flera olika varianter på kassar (barnkasse, glutenfri, vegetariskt med mera)

Tror bestämt det får bli en höst med matkasse för vår familj här efter semestern. Ett enkelt sätt att underlätta vardagen och livspusslet. Helt enkelt ett bra sätt att få tid över till annat utan att kompromissa på matens kvalitet. 

För att beställa din matkasse till ett prisvärt prova-på-pris (från 299 kr) så använd denna länken. Där hittar du även all info om hur upplägget funkar och de olika kassar som finns att välja bland. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply