0 In Annika i media/ Personligt

Du har väl inte missat Matkärlek? Perfekt för dig som gillar clean eating!

Du har väl inte missat den härliga och inspirerande tidningen Matkärlek? En tidning full att recept och reportage med fokus på naturlig mat. Alla recept fria från gluten och raffinerat socker och en hel del mejerifritt också. Ett måste för dig som gillar och hämtar inspiration från clean eating, paleo, lågkolhydratskost och lchf.

 

Det är en ganska ny tidning och i höstas tyckte jag att den var ganska svår att hitta i butikerna men nu tycker jag att den finns i mer eller mindre alla butiker med ett hyfsat utbud av tidningar. Jag prenumererar för att inte missa nåt nummer och jag tycker absolut att du borde göra detsamma. Du vet väl att du kan använda koden cleaneating och få tidningen för ett riktigt bra pris. Klicka här om du vill fixa en prenumeration. 

 

annons mk 2015Jag bloggar ju även för tidningen och har en blogg på deras hemsida (länk till den bloggen här). I höstas var jag ju även med i tidningen på ett hörn och jag kan avslöja redan nu att jag dyker upp i nästa tidning också. Missa icke!

jagimk

Inlägg i samarbete med Matkärlek

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply