6 In Personligt

Godis utan massa skit

Jag berättade ju lite i förra inlägget lite om vad jag hittade på Whole Foods Piccadilly i helgen när jag var i London.

Men de här små godingarna vill jag lyfta fram lite extra. De heter Bear och jag hittade två varianter. De små påsarna som jag inte har öppnat än men det känns som om de innehåller små bitar i storlek med typ läkerol och de avlånga påsarna som innehöll två rullar med fruktremmar.

(null)

(null)

Rullarna fick barnen testa igår och de gick verkligen hem hos dem båda. Jag smakade också på en liten bit och det var verkligen gott.

(null)

(null)

De fick testa hallon och mango. De innehåller verkligen bara bra saker och inget tjafs. T ex så innehåller hallonrullarna äpple, päron, hallon och morot. Och I N G E T annat. Perfekt! I London marknadsfördes de som bra saker att stoppa ner i barnens matlådor som de får med sig till skolan och tycker verkligen att de är ett toppen substitut mot de chipspåsar och chokladkakor som jag vet ofta stoppas ner.

Jag har sett att dom går att hitta på nätet här hemma i olika butiker som är paleo-inspirerade och hoppas att de snart går att hitta i butikerna här hemma också.

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Hanna
    23 april, 2015 at 14:26

    Hej och tack för en bra blogg! Bear-godiset säljs på Coop där jag bor så kolla där. Fick bli årets innehåll i barnens påskägg. :-)

  • Leave a Reply