Ja, det är typ så mitt liv ser ut för tillfället. Mycket träning är det. Är jag inte på gymmet så är jag ute och springer eller går mina dagliga promenader. Jag känner att min kropp verkligen svarar på Milles (min pt) träningsupplägg för mig.

(null)

Det är helt annat än det jag kört själv innan. Andra övningar och annat upplägg. Jag kör ju mest styrka och Mille har gjort pass till mig som dels innehåller övningar som jag inte vågat mig på innan och dels är det en hel del cardio/kondis i passen också. Bland styrkeövningarna finns burpees, upphopp och annat svettigt. I början var det sjukt jobbigt och jag hade aldrig gjort en burpee innan och redan nu efter 3 veckor känner jag att det går betydligt lättare.

(null)

Jag ser ingen förändring än på varken måttband eller vågen men Mille har lugnat mig i min panik och sagt att det kommer. Hon säger att kroppen troligen håller tag i allt lite extra eftersom jag innan bytt diet och kostupplägg som andra byter strumpor. Hon säger att om jag bara håller fast vid detta så kommer resultaten att komma. Och jag litar helt ärligt på henne till 200 %. Det är en känsla i kroppen som säger att detta är rätt. Och även om siffrorna inte visar någon skillnad så känner jag en enorm skillnad i kroppen. Både att jag orkar mer och är starkare men också att jag redan blivit fastare. Enormt peppande!

Kosten har varit lite trixig och det har varit svårt att följa kostschemat till 100 % eftersom det varit både påsk och London sen vi drog igång. Det känns skönt att det är ett antal veckor utan större avbrott nu framöver.

(null)

Avslutar med en svettig bild från morgonens omgång på gymmet ;)

(null)