0 In Annika tipsar

Har du sett mina receptfilmer?

Jag har den senaste tiden börjat göra små enkla receptfilmer och delat på min youtube-kanal. Jag försöker att hålla dem enkla och runt 1 minut. Jag vet själv hur knapp tiden är och ofta vill få nya tips och ny inspiration just så där snabbt och enkelt.

Har du sett mina receptfilmer? Vad tycker du om dem i så fall? Är det någon särskild som du gillat? Vad vill du se för filmer framöver? Önskemål tas emot med öppna armar!

Här nedanför kan du se några av de senaste filmerna:

 

 

 

Stort tack till dig som prenumererar!

Ja verkligen – stort stort tack till dig som prenumererar på min kanal. Gör mig så glad varje gång jag får en liten notis om att nya följare har hittat till mig. Det kostar så klart ingenting och du riskerar inte att bli spammad med reklam eller annat.

Du som väljer att prenumerera på min youtube-kanal så missar du inget av det jag delar och laddar upp. Recept, råd och erfarenheter som jag hoppas ska ge dig inspiration och göra det enklare för dig att göra smarta val.

För att prenumerera så klickar du dig in till mitt konto (knappen nedan tar dig dit) och där klickar du på den röda knappen med texten ”prenumerera”. Du behöver ha en egen inloggning till youtube och för det så behöver du ett mailkonto. Det tar max ett par minuter och sedan kommer jag göra allt jag kan för att ge dig massa härlig inspiration.

 

KIKA IN TILL MIG PÅ YOUTUBE >>>

 

 

clean eating by annika spagettipumpa

clean eating by annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply