Inlägg i samarbete med Glamazon

Idag önskar jag att bloggen hade en inbyggd doftfunktion så att du verkligen skulle kunna känna hur ljuvligt de här tvålarna från Crabtree & Evelyn Garderners doftar. Jag har i samarbete med Glamazon haft möjlighet att få testa de här tvålarna – carrot soap, tomato soap, lettuce soap och cucumber soap. Tvålarna doftar fantastiskt gott och får mina tankar att vandra till en försommardag i trädgården med alla dess dofter.

Som du kanske kan lista ut från tvålarnas namn så är det här tvålar som passar perfekt för händer som håller till i kök och trädgård. Tvålarna har den unika egenskapen att de effektivt tar bort lukt från till exempel lök. Tvålarna är även berikade med naturliga örtextrakt som är utvalda för sina läkande egenskaper. Så inte bara tar tvålen effektivt bort all ovälkommen odör, det hjälper även händerna att återhämta sig från allt som de utsätts för. Efter tvätt så känns händerna riktigt fräscha, mjuka och smidiga.

Tvålarna från Crabtree & Evelyn Gardeners är trippelmalda vilket gör att de löddrar på ett fantastiskt härligt sätt. Efter att du har sköljt bort löddret och torkat händerna så har händerna samma känsla som när du precis har smörjt in dem med en handkräm. Händerna känns fantastiskt smidiga och mjuka. En riktigt uppfriskande känsla helt enkelt och man känner efter första tvätten att de här handtvålarna gör händerna gott.

Om du är nyfiken på de här härliga tvålarna och också vill testa så beställer du dem enkelt och smidigt via Glamazon.se. Glamazon är riktigt duktiga på snabba beställningar och efter en dag så har du tvålen hemma hos dig. Hos Glamazon hittar du även en uppsjö av många andra bra produkter inom skönhet, smink och hårvård och även för er män så har de många produkter inom rakning och skäggvård.

clean eating by annika