1 In Annika i media

Jag i senaste numret av matkärlek och rabattkod

Hej på er!

Först så vill jag säga att det är riktigt kul att så många nya har hittat hit till mig den senaste tiden. De senaste dagarna har det satts besöksrekord efter besöksrekord och det gör mig så klart superglad!

Full rulle här idag så kikar bara snabbt in för att tipsa om att ni kan hitta mer med mig i senaste numret av tidningen Matkärlek. Denna gång berättar jag lite om mina tankar kring mjölk, komjölk jämfört med får/getmjölk och om man bör undvika mjölk eller inte. Lite kort bakgrund och tips alltså.

clean eating by annika i matkärlek

Matkärlek är en fantastiskt härlig och inspirerande mattidning med fokus på ren och naturlig mat fri från gluten och raffinerat socker. Goda recept varvas med intressant artiklar och inspirerande livsöden. Jag bloggar ju även för dem och den bloggen hittar du H Ä R.

Du kan även använda min kod för att testa på Matkärlek och få hem tidningen i brevlådan till ett jättebra pris. I butik kostar ett nr 49 kr med men koden cleaneating så får du 3 nr för 99 kr eller 8 nr för 249 kr. Klicka dig in H Ä R för att använda koden och få din rabatt. 

annons mk 2015

Slutligen så vill jag bara påminna om en sak. Ni har säkert märkt att det kommit upp annonser på bloggen och som jag berättade om förra veckan (länk till det inlägget) så är det för att jag nu har den stora äran att vara en del av nätverket Everyday StoriesDet är en fantastisk möjlighet för mig att få hjälp med att få bloggen att växa ytterligare så att jag kan fortsätta och i ännu större utsträckning tipsa och inspirera er till bättre hälsa.

Som jag berättade förra veckan så styr jag inte över innehållet i annonsfälten och kan inte kontrollera exakt vad som läggs upp där. Så som med all reklam – ta det för vad det är och scrolla bara förbi, lägg inte energi på det om det är nåt som stör dig. M E N  jag kommer A L D R I G att göra reklam för något som jag själv inte står för i mina inlägg som jag skriver. Det kan du som läsare lita hela och fullt på och det hoppas jag att du känner.

Ha nu en fortsatt bra dag och passa på att njuta av solen!

(inlägg i samarbete med Matkärlek)

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Eva Wärnling
    25 februari, 2016 at 08:04

    Hoppas nu att Matkärlek kan räddas trots att förlaget är försatt i konkurs!

  • Leave a Reply