0 In Varma drycker - clean eating

MATCHA-LATTE MED HONUNG OCH VANILJ

Känns som om jag säger det varje dag, men oj vad fort hösten kom och vad ruggigt och kallt det blev. Är nog de senaste dagarnas regn som får mig att känna mig så frusen. Varje kväll kryper jag upp i soffan med en filt, något varmt i muggen och med tända värmeljus. Ofta blir det något varmt med en klick kokosolja i. Sååå gott!

Läs mer:

>> 5 värmande drycker med kokosolja

>> Golden Milk

Och nu till dagens ämne och dagens recept. Matcha-latte med honung och vanilj – perfekt i soffan en mörk höstkväll. Matcha är en speciell sorts grönt te som är mycket rikt på klorofyll. Läs gärna mitt tidigare inlägg där jag berättar allt du behöver veta om matcha.

Matcha-latte med honung och vanilj

Grundreceptet för matcha-latte består endast av vatten, matcha och någon form av mjölk. I det här receptet har jag valt att smaksätta med lite honung och vanilj. Jag tycker att det ger en fantastiskt god smak till drycken. Det är inte helt fel med en tesked kokosolja i heller.

I dagens film på min YouTube-kanal visar jag hur enkelt det är att röra ihop en matcha-latte. 

Om du gillar filmen så prenumerera gärna på min kanal på YouTube så missar du inga filmer framöver. Du prenumererar enkelt genom att klicka på den röda knappen med texten prenumerera på sidan

[mpprecipe-recipe:6]Jag hoppas att du gillar receptet och testar att göra din egen matcha-latte. Önskar dig en fin dag så hörs vi snart igen!

clean eating by annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply