0 In Personligt

Ny vecka nya möjligheter

Klyschigt värre men det ligger mycket i det. För mig är måndagar som ett nytt blad (ännu en klyscha). Det är dags att vända blad i kalendern (eller bläddra framåt om du kör digitalt ;)), planera en ny arbets- eller träningsvecka och så vidare. Försöka att skicka all kraft framåt och fokusera på positiva saker. 

Denna måndag känns lite extra skön och det känns som om jag landat igen efter ett par veckors velande fram och tillbaka med främst tankar kring kost. Energitjuvar har sugit energi och glädje ifrån mig och lockat fram negativa tankar och osäkerhet.

Jag har blivit ifrågasatt från flera håll angående maten jag äter (lite kolhydrater) och att jag tränar så mycket som jag gör. Jag är rädd att ifrågasättandet väckte en osäkerhet inom mig som gjorde mig superförvirrad och fick mig att själv ifrågasätta de val jag gör. Även om jag egentligen innerst inne vet vad som funkar för mig och vad jag mår bäst av så är det lätt att bli osäker när man blir ifrågasatt om man inte känner sig 200 % trygg och säker i sin sak.

Jag har fortsatt äta samma kost som jag hållit länge nu men jag har lagt enormt med energi på att googla olika kost och träningsupplägg. Idag är det ju dessutom så att ju mer man läser desto mer förvirrad blir man. Vem ska man tro på? Jag har kommit till den slutsatsen att jag måste tro på mig själv först och främst. Oavsett vad andra säger (folk tycker så mycket) så måste man gå på sin egna magkänsla. Vad som är rätt för en person, måste inte nödvändigtvis vara rätt för dig

Så jag välkomnar vecka 9 med öppna armar och omfamnar tanken att bara jag vet vad som är bäst för mig!

Happy-Monday

 

 

Ja det är så jag brukar tänka all kraft framåt och positiva tankar. Nytt avsnitt på torsdag medans jag spelar in för kommande säsong, Ja det ni ser på TV är ca en timme inklusive reklam men det tar bra mycket längre att spela in.

Varje deltagare följer mina rekommendationer under åtta veckor och tyvärr måste vi ju klippa ihop det till ett program. Så ni kan förstå att det är lite att göra.

Positivt tänkande är så mycket viktigare än vad vi någonsin kan föreställa oss. Konsten att kunna tänka positivt i en trängd eller jobbig situation är ett mycket bra vapen att ta till för att hålla negativa händelser borta. Talar du om för dig själv att du inte kan eller att du inte kommer att lyckas så styr du handlingarna åt ett negativt håll. Detta gäller verkligen deltagarna i programmet för att förändra sin livsstil är inte enkelt och då gäller det att hjärnan kan styras åt rätt håll

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply