Håll koll på clean eating och undvik att riskera att missa intressanta inlägg och goda recept. Här är mina tips för att undvika att missa nya inlägg:

  • Följ mig på facebook. Jag länkar till de allra flesta nya inlägg genom min facebook sida och de kommer du upp i ditt facebook-flöde med länk till inlägget. Sök på Clean eating by Annika på facebook så hittar du mig.
  • Följ mig på instagram. På instagram delar jag med mig av tips och inspiration för god och enkel matlagning samt hälsa och välmående i stort. Klicka din in till @cleaneatingbyannika och följ mig där.
  • Följ mig på bloglovin. Bloglovin är en prenumerationstjänst för bloggar och följer du mig där så missar du garanterat inget. Sök på cleaneatingbyannika.se så hittar du mig där. Observera dock att min första blogg, min gamla wp.blogg, också kommer upp som sökresultat så se till att du följer den nya aktuella bloggen.
  • Prenumerera via email. Under min korta presentation och bild i höger menyn på bloggen så hittar du ett fält där du kan fylla i din e-mail och på så sätt kommer påminnelser till dig så fort något nytt hänt på bloggen.

Välj nu det alternativ som passar dig bäst och riskera inte att missa något matnyttigt!

clean eating grönkål