0 In Personligt

Ägghack till frukost

God morgon på er!

Vad står på er planering idag? På min planering står det tenta-plugg som, om jag ska vara helt ärlig, inte alls är sugen på. Fast å andra sidan, är man någonsin sugen på tentaplugg? ;) på måndag är det tenta på senaste delkursen (litteratur från antiken till renässansen) och det är en del att läsa in sig på så vi har fått ett par dagar till att läsa in oss på egen hand.

Innan jag sjunker ner i mina böcker så tänkte jag dela med mig av ett gott och framför allt enkelt frukost-tips. Det här var min frukost igår och jag höll mig lätt mätt i 4-5 timmar. Rekommenderas att testa!

Ägghack, 1 port

  • 2 kokta ägg
  • 1 msk smält smör
  • 1 msk majonäs
  • salt och peppar
  • hackad persilja

Hacka äggen och blanda med resten. Återigen – det måste inte ta lång tid att slänga ihop naturlig, hälsosam och god mat ;)

frukost ägghack

Andra goda frukosttips:

Som du kan se är ägg och ost ett par av mina absoluta frukost-favoriter ;)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply