0 In Personligt

Vår i London

Hej på er!

Jag hoppas att helgen har varit bra och att ni är laddade inför en ny vecka! Jag har haft en bra helg men lite strul med magen. Jag har ju skrivit tidigare om att jag har haft känslig mage så länge jag kan minnas men sedan jag la om kosten så har de i princip försvunnit men kommit tillbaka som ett brev på posten så fort jag slarvat eller tagit ut svängarna för mycket. Det började egentligen i fredags och gav med sig först i natt. Det skumma är att jag vet inte vad det har berott på denna gång. Jag har inte ätit stärkelse eller socker så vitt jag vet i alla fall. En påminnelse om hur viktigt det är att ha koll på innehållsförteckningen! Ja ja, nu har magontet släppt i alla fall och jag känner mig som mitt vanliga jag igen :)

Någon mer än jag som har följt Sons of Anarachy och såg sista avsnittet på 9an igår? Jag och mannen började plöja igenom de första säsongerna förra vintern när jag var gravid och det var mer soffligg än träning om kvällarna. Det är konstigt att man kan känna såna känslor för en sån person som Jax (huvudpersonen) trots att han i själva verket är en fruktansvärd människa. Minst sagt en amerikanskt slut på serien och jag gillade det. Jag hade inte kunnat lista ut att det skulle sluta som det gjorde. Så en serie jag verkligen rekommenderar om ni inte redan sett den.

Jag var uppe tidigt imorse och bokade in en lång-weekend i London för mig och min mamma i april. Ska bli så himla kul! Jag och mamma har åkt till London flera gånger och det har liksom blivit lite av vår grej även om sist var 2006. Jag har pluggat i England också och bodde där periodvis under åren 2002-2004. Så London är speciellt för mig. Det ska verkligen bli helt fantastiskt att få möta våren i London.

london_2423609k

(bild lånad från telegraph.co.uk)

Vi åker 9 april och hem igen 12e så det blir torsdag-söndag. Jag bokade rum på ett hotell som jag bott på innan som ligger alldeles vid Bayswater road och Hyde Park med gångavstånd till det mesta. Ska bli riktigt kul faktiskt!

Senare idag så kommer mitt andra tips i serien om motivation för livsstilsförändring så kika gärna in igen lite senare.

Annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply