0 In Crossfit & träning/ Personligt

Adventsmorgon

God morgon!

Morgonstund har guld i mun eller? Snark! Kl är bara 7 men jag och barnen har redan varit uppe en bra stund här hemma. Vi har verkligen fått morgonpigga barn så jag antar att det bara är att vänja sig. Mannen har varit uppe i natt så jag gick upp med barnen och lät honom sova vidare en stund. Sitter här med lite kaffe nu och det ska nog göra susen.

Igår kväll hade jag hem ett par väninnor på lite god mat och mys. Det var verkligen jättetrevligt och vi bokade in nästa gång som vi ska ses innan de gick hem. Det är så lätt att tiden bara går annars och veckorna bara rullar på. Jag hade fixat lite plockmat så att det fanns något som passade alla. Till kaffet hade jag gjort glass. Jag gjorde vanlig glass till dem och till mig testade jag ett recept på proteinglass. Den blev riktigt god och det blir ett recept att spara. Skriver inlägg med det senare idag.

Igår var det fitnessfestivalen igår och många av de jag följer på instagram och via bloggar var där. Alla deras uppdateringar under dagen fick det nästan att kännas som om man var där själv. Jag och mannen var där en gång för flera år sen, tror det var 2006 då vi precis hade träffats. Det är en sån fräck grej att vara där. På ett och samma ställe samlas så många av träningsprofilerna i Sverige och träningsintresserade. Alla med ett och samma intresse. Man är inte längre den ”konstiga”, som man ofta blir i andra sociala sammanhang när man till exempel går upp kl sex en lördagsmorgon och går till gymmet, utan alla där är lika ”konstiga”. Nästa år ska jag dit! Blev så grymt sugen igår. Jag imponeras så av alla snygga och vältränade tjejer. Jag tycker att muskler är grymt snyggt på en tjej och hoppas att alla mina timmar i gymmet och i löparspåret kan resultera i någon liten muskel någonstans på mig också ;)

logos

 

(bild lånad från fitnessfestivalen.se)

Annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply