0 In Personligt

Verkligheten knackar på dörren och drömmen som blev sann

Känns som om jag säger det här väldigt ofta – men går inte tiden rysligt fort? Det är som om veckorna går lika fort som dagarna gjorde förr och ett år… ja helt plötsligt är det 2016 och man fyller 34 år. Vart tog tiden vägen? Inser att det kanske låter som om jag har åldersnoja och så är absolut inte fallet. Livet blir bara roligare för varje år som går och det gör mig inget att bli äldre. Men det skrämmer mig att tiden går så fort och att det är livet som rusar förbi. Jag är rädd att missa livet. Rädd att vakna upp som en 80-årig tant och känna att jag missade att ta till vara på dagarna. 

Igår dök den där känslan upp igen – rädslan att missa livet som rusar förbi. Jag har varit tjänstledig i två års tid snart först som mammaledig och sen som student och igår så gjorde sig arbetslivet påmint igen då rektorn på skolan ringde och undrade hur mycket jag vill jobba igen i augusti. Jag minns glasklart min sista arbetsdag innan tjänstledigheten och det var alltså februari 2014 och mer än två år sen. Galet! 

Men samtidigt som tiden går fort så händer det ju också väldigt mycket. För mig privat så har jag dels blivit två-barns-mamma men även på allvar dragit igång mitt företag kring bloggen och utbildat mig till kostrådgivare. Och även om jag kommer vara lärare till en viss procent efter sommaren så kommer jag att satsa ännu mer på företaget än vad jag har haft möjlighet nu under hösten och vintern. Jag har alltid drömt om att få ha hälsa som en del av mitt yrke och inkomst och det känns så jäkla roligt att jag faktiskt lyckats med det!!

Utan er som följer mig och gillar bloggen hade det aldrig varit möjligt så tack tack tack snälla ni!

Annika

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply