4 In Annika tipsar

VitaminManager – testa deras smidiga tjänst & få 100 kr rabatt

samarbete vitamin manager

Få 100 kr rabatt på din order hos Vitamin Manager med koden annikamalm2019.

Du som följt mig ett tag, vet att jag tycker att bra och rätt kosttillskott är ett fantastiskt komplement till hälsosam kost och rörelse i vardagen. Med betoning på bra och rätt. Och därför är jag extra glad över att återigen ta upp mitt samarbete med Vitamin Manager vars tjänst gör det enkelt och smidigt att komplettera med rätt kosttillskott.

vitaminmanager rabatt

Varför jag väljer kosttillskott

Jag äter mycket frukt och grönt, ekologiskt och väljer råvaror av hög kvalitet. Men jag kompletterar varje dag med kosttillskott. Varför kanske du undrar? Räcker inte maten?

Att äta bra mat, varierat och råvaror av hög kvalitet räcker långt men ännu längre om det kombineras med väl utvalda kosttillskott.

Vi stressar så idag. Vi sover för lite och lever hela dagarna i stress, både inre och yttre. Våra kroppar får kämpa hårt för att hålla igång och hålla vårt tempo.

Om du vill ha ork, känna dig pigg, fokuserad och hålla dig frisk, då rekommenderar jag att komplettera med rätt kosttillskott. Det hjälper kroppen att hålla sig frisk och stark, så som vi vill.

vitaminmanager rabatt

Att välja rätt kosttillskott

Det är viktigt att veta vilka tillskott som passar dig. Du ska inte äta tillskott “bara för att”. Vilka du väljer är lika viktigt som att de håller hög kvalitet.

Hos Vitamin Manager får du hjälp genom ett enkelt test med frågor om ditt liv och din vardag. Jag berättar mer om hur det går till längre ner.

I mitt paket har jag:

 • Multivitamin
 • Gurkmeja + Piperin
 • Kollagen
 • Zink

Det kombinerar jag med omega-3 och d-vitamin varje morgon. Det hjälper mig att hålla igång trots ibland lite för lite vila och lite för mycket stress.

Så här fungerar VitaminManager

Tjänsten som Vitamin Manager erbjuder, är lika smidig som enkel. Om du inte vet vilka tillskott som passar dig, så kan du ta hjälp av ett enkelt test på deras hemsida. Frågorna handlar bland annat om kost, sömn och träning. Utifrån dina svar så hjälper de dig sedan att sätta ihop ett paket med de tillskott som passar dig.

Om du känner att du redan vet vad du behöver, så kan du självklart sätta ihop och kombinera ditt eget paket.

Sedan lägger du din beställning och får månad för månad hem dina tillskott, smidigt i brevlådan. Helt utan bindningstid och dolda avgifter.

Ordinarie pris varierar beroende på vilka tillskott som ingår i ditt paket.

Mina tankar om plastförpackning

När jag samarbete med Vitamin Manager sist så fick jag frågor om det här med att de är förpackade i plast. Är det verkligen hållbart och miljömässigt rätt?

Jag tänker så här. Den plast som kommer från de här påsarna under en månadstid är mycket mindre än den plast som motsvarande fyra burkar skull ge. Dessutom ser jag till att samla alla påsar och lämna till återvinningen tillsammans med annan plast.

De allra flesta kosttillskott kommer i någon form av plastförpackning och Vitamin Managers påsar, anser jag, ger inte mer plast än vad andra förpackningar gör. Och självklart ska du se till att återvinna denna plast, precis som du gör med all annan.

vitaminmanager rabatt

Erbjudande – testa och få 100 kr rabatt med min kod

Nu kan du alltså testa på Vitamin Manager och få 100 kr i rabatt på din första order. Ange koden annikamalm2019 för rabatten. Erbjudandet är helt utan bindningstid så du kan testa en månad och sedan avsluta om du vill det.

Vilka kosttillskott tar du? Och varför tar du dem?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Eva-Lena
  28 november, 2018 at 05:54

  Hur länge gäller erbjudandet med kosttillskott?

  • Reply
   admin
   1 december, 2018 at 21:08

   Tack för din kommentar.

   Det gäller tillsvidare :)

 • Reply
  Michaela
  14 februari, 2019 at 14:44

  Så bra. Jag hade de förut. Kanske ska starta igen. Gick över till att köpa allt via holistic men just påsarna sådär är så smodiga. Vad rekommenderar du för omega3? Jag har en vän som säljer zinzinos balansolja och menar på att alla andra är skit. Eller att det möjligt finns en till bra, flytande olja från Artic med. Men den är ändå inte lika bra upptag enligt de. Jag känner själv att jag nästintill mår illa bara jag ska ta den där oljan. Sen mår jag illa och får nästan upp den. Så jag är mer sugen på ex kapslar. Har du bra koll på detta? Tusen tack för dina bra inlägg. Gillar verkligen att följa dig😍.

  • Reply
   admin
   20 februari, 2019 at 13:22

   Hej och tack för din kommentar!

   Påsarna är smidiga, det går inte att komma ifrån. Och deras tillskott håller hög kvalitet.

   Ang omega-3. Jag är lite ”allergisk” mot zinzino just pga pyramid-upplägget. Visst är den bra men finns fler bra. Välj ett välkänt märke som Holistic, Puori eller Helhetshälsan.

  Leave a Reply