0 In Annika tipsar

VITAPRANA: EKO OCH CLEAN – 20 % RABATT

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för produkter hos Bodystore.com

VitaPrana är ett märke som står för allt det som jag tror på. Ekologiska produkter utan tillsatser som håller en hög kvalitet och som är framtagna på ett miljövänligt och människovänligt sätt. VitaPrana säljs hos Bodystore.com och är 100 % ekologiska och består till 100 % av naturliga produkter. Utbudet täcker allt från kosttillskott till livsmedel och superfood. 

vitaprana ekologiskt

Just nu kan du med min kod köpa samtliga produkter från VitaPrana till 20 % rabatt. Koden ANNIKAVP20 ger dig 20 % på samtliga produkter från VitaPrana och gäller även på redan prissänkta produkter (kan dock inte kombineras med andra rabattkoder). Koden gäller till och med 24 september.

Tips från mig är att utnyttja tillfället till att testa deras fantastiska mandelsmör. Det finns mandelsmör och så finns det mandelsmör. VitaPranas mandelsmör är helt klart i en klass för sig. Härligt krämigt och såå gott! Köp hem en påse med chiafrö också och njut av en god chiapudding med en rejäl klick mandelsmör på toppen.

vitaprana ekologiskt

vitaprana ekologiskt

Läs mer:

>> 7 enkla och goda sätt att använda nötsmör

>> Hur du lyckas med din chia-pudding

För dig som gillar gröna smoothies eller vill öka ditt intag av vitaminer och mineraler så rekommendera jag deras Green Blend. Ett ekologiskt grönt pulver som innehåller näring från över 20 frukter och grönsaker. Tillsätt en nypa i din smoothie eller strö lite över salladen och boosta ditt näringsintag. Perfekt inför stundande förkylningstider.

Så missa nu inte chansen att testa ekologiska produkter från VitaPrana till 20 % rabatt. Använd koden ANNIKAVP20 när du gör din beställning hos Bodystore.com.

clean eating by annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply