1 In Crossfit & träning/ Personligt

Bästa starten på helgen

God morgon på er!

Då var ledigt för hela familjen igen och en ”riktig” lördag. Jag har blivit lite dag-blind de senaste när det varit lediga dagar hit och dit. Jag känner mig helt klar med julen och tror minsann att den får städas ut under helgen. Hur mysigt det än är med jul och hur mycket man än längtar innan så vill jag ha vår nu. Jag är ingen vintermänniska alls och skulle gärna haft varmt och grönt hela sommaren.

Sedan i höstas har jag inlett helgen (inte varje med de flesta) med att ställa klockan och dra iväg till gymmet tidigt på lördagsmorgon. För det mesta är jag själv och det känns så lyxigt att inte behöva vänta på att vissa maskiner ska vara lediga och ha hela stället för sig själv. Jag brukar köra ben för där jag kör mina övningar brukar det alltid vara trångt på vardagskvällarna. Idag körde jag en del övningar för mage med boll också. Sjukt skönt att vara klar med träningen redan och kunna ta det lugnt om jag vill resten av dagen.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/884/45365667/files/2015/01/img_4199.jpg

Frukosten efteråt är alltid extra god också ;) idag blev det fröknäcke med ost och ägghalvor med majonäs. Det borde jag stå mig bra på när vi ska ut i shoppingvimlet idag och spana in rean. Annars blir det en lugn lördag. Kanske städa ut julen som sagt…

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/884/45365667/files/2015/01/img_4201.jpg

Annika

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply