0 In Frukost & mellanmål - recept

Choklad och proteinsmoothie

God morgon!

Vad kul att ni var så många som blev sugna på min morotskaka från igår! Hoppas att du testar den om du är nyfiken. Receptet kanske känns lite annorlunda, tänker främst på glasyren, men det är verkligen inte alls svårt. Du hittar receptet här

Du har väl inte missat att jag har startat en egen kanal på youtube? Inte så många filmer än kanske men många är på g. Den senaste filmen har precis kommit upp och  idag visar jag hur jag gör den här smoothien som du hittar recept på här nedanför. En smoothie med extra protein och baserad på mandelmjölk. Du kan så klart använda vilken form av mjölk som du känner för. Här kan du se filmen.

Choklad och proteinsmoothie, 1 stort glas

Det är en chokladsmoothie med extra protein. Jag har börjat experimentera lite med vegetabiliska protein och den här gången använder jag ett risprotein. Jag använder det är risproteinet som är helt utan tillsatser och dessutom ekologiskt. Just nu kan du dessutom köpa det till 25 % rabatt hos Bodystore. Du hittar det här (annonslänk).

  • 3 dl mandelmjölk
  • 0,5 banan (mogen om du vill ha en söt smoothie)
  • 0,5 avokado
  • ca 3 msk raw kakao
  • 2-3 msk risprotein (annonslänk)

Mixa allt till en smoothie. Ta mer avokado om du inte vill ha banan. Jag använde en ganska grön banan och då blir smoothien inte speciellt söt. Vill du ha den sötare så använd mogen banan. Desto mer mogen desto sötare smak. Klicka på bilden nedanför för att komma till filmen på youtube där jag gör smoothien.

Om du gillar filmen så hade det gjort mig så glad om du ville prenumerera på min kanal. Jag kommer att lägga upp nya filmer regelbundet och tycker verkligen att det är superkul att filma och redigera. Det är så klart gratis att prenumerera och du gör det enkelt genom att klicka på den röda knappen på min sida (länk).

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply