0 In Personligt

Dagens tips – 4health

Jag lyssnar ofta på olika podcast’er och bäst gillar jag dom som handlar om kost, hälsa och träning. Jag lyssnar när jag gör middag, är ute och går, när jag stryker, ja så fort jag får chansen faktiskt. Det finns så mycket bra att lyssna på där ute. Så om ni inte redan hittat denna guldgruva så har ni många spännande timmar framför er!

Det senaste guldkornet som jag hittat är en podcast som heter 4health. Den skapas av en kvinna som heter Anna Sparre och som även driver bloggen med samma namn. De senaste dagarna har jag lyssnat på flera av hennes poddar och jag har lärt mig så mycket spännande och intressant. Hon berättar bland annat om hur mjölkprotein påverkar våra kroppar, hur olika hormoner påverkar oss, sockerberoende och gluten.

Som sagt – en guldgruva!

(null)

<

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply