0 In Glutenfria bröd

Fröbröd i långpanna

Igår tog jag lite som fanns hemma i skåpen och slängde ihop till ett långpannebröd som vi hade till dagens lördags-lyxfrukost. Gott blev det så här kommer receptet.

Fröbröd i långpanna, ca 15 bitar

  • 3 ägg
  • 3 dl riven ost (jag tog Västerbotten och gräddost)
  • 2 msk majonäs
  • 2 msk creme fraiche
  • 1,5 tsk bakpulver
  • 2 msk pofiber
  • 5 dl blandade frö

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ägg, ost, majonäs, cf, bakpulver och pofiber i en bunke. Det ska vara ganska löst och rinnigt. Rör ner fröna. Bred ut i en klädd form eller långpanna. Strö över flingsalt och lite riven ost. In i ugnen i ca 15 min. Skär sedan i bitar.

 

IMG_2809[1]

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply