0 In Personligt

Funderingar en onsdagskväll

Hej på er!

Hoppas ni har haft en bra första hälft på veckan! Fortsätt rida på den positiva vågen och se till att resten av veckan också blir grym eller om veckan varit lite si och så, bestäm dig att från och med nu är humöret på topp och inget kan stoppa dig.

Jag sitter här framför favoriten Biggest Loser. Mitt all time favvo-program. Har man en gång varit en tvättäkta tjockis och gjort viktresan så kan man inte annat än att älska det programmet. Och den manliga tränaren, Mikael…. say no more. Hade jag inte varit gift ;) lite ögongodis skadar ju inte så här mitt i veckan ;)

Idag har jag sett över min träning för jag har hamnat i en sits det senaste att jag aldrig känner mig klar med dagens träning och har alltid en press/stress att jag kan göra mer. Vissa dagar har det blivit cykling hemma på cykeln, promenad med barnvagnen, styrka på golvet och sen gymmet eller löparrundan. Nu fick det räcka kände jag och satte mig ner och skrev ner en veckoplan med vad jag ska göra varje dag. När det är klart så är jag K L A R och kan med gott samvete göra annat.

Jag reagerar ofta på stress så att jag äter mer, tar en portion extra och så vidare och då kvittar ju träningen egentligen. Så vill bryta det negativa och ta bort stressen.

IMG_3916

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply