0 In Hälsosam livsstil - tips & inspiration

Gör det omöjligt att inte lyckas

God morgon!

Hoppas att ni har haft en bra helg och fått gjort det ni hade tänkt och planerat. Vi här hemma har haft en supermysig helg! På lördagen hade vi besök av vänner och lekkamrater och igår var Henrik iväg med Storebror på bio (nya Nicke Nyfiken filmen) medan jag och Lillasyster gick hemma och skrotade.

I fredags var min sista dag på jobbet och efter (ynka) tre veckors heltidsarbete så var den här småbarnsmamman heeelt slut!! Jag kände mig verkligen som en urvriden disktrasa. Visst kan min snor och halsont-förkylning ha haft ett finger med i spelet men jag överdriver inte när jag var nära att somna redan kl 4 på eftermiddagen.

Så jag lämnar livet som heltidsarbetade lärare bakom mig (i alla fall för ett tag) och inleder idag livet som universitetsstudent. Idag drar kurserna igång vid Göteborgs universitet och om en liten stund ska jag dra in för min första föreläsning.

Men innan jag beger mig så vill jag bara tipsa om mitt senaste inlägg på min blogg hos Matkärlek (direktlänk dit HÄR). I inlägget delar jag med mig av ett grymt tips för att göra det omöjligt att inte nå dina mål.

Här kan du läsa inledningen på inlägget:

Jag tror att det är många med mig som har någon form av nystart idag. Dels är det den klassiska ”ny-starts-dagen” måndag och dels har de flesta av oss landat på jobb och i vardag igen efter sommarledighet.

Vad är ditt mål inför hösten? Kanske att lägga om kosten till lchf, paleo eller glutenfritt? Kanske gå ner si eller så många kilon? Kanske bli fri från din diabetes typ 2?

Visst blir du nyfiken? ;) In och läs vettja. Här är länken igen.

Your desire to change, needs to be stronger

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply