0 In Annika tipsar

HelloFresh – enkel, flexibel och smarrig matkasse

Jag har i sommar testat på matkasse från HelloFresh. Jag är så nöjd och extremt positivit överraskad. Vi har haft matkassar förut men jag har aldrig varit med om tjänst liknande denna som är så flexibel och anpassningsbar. Därför har jag även bett om ett extra bra prova-på-erbjudande till er.

hellofresh

HelloFresh – så här funkar det

Välj matkasse och antal dagar/personer
Du kan mellan 4 olika matkassar: Klassisk, Familjevänlig, Snabb och enkel eller Vegetarisk. Du väljer även om du vill ha mat för 2 eller 4 personer samt för 3, 4 eller 5 dagar.

Välj dina recept
När du valt din kategori för din matkasse, kommer du vidare och väljer du ut dina favoriter från ett flertal olika recept. När du gör detta så ser du även innehållet i samtliga rätter vilket gjorde det otroligt enkelt att anpassa efter till exempel allergier. Recepten byts ut kontinuerligt så du har nya recept att välja mellan kommande veckor. Du har även möjlighet att välja till vegetariskt även om du inte väljer vegetariskt som alternativ för hela din matkasse. Alla recept är näringsberäknade och du ser enkelt vad maten innehåller.

HelloFresh
hellofresh

Få hem din box
Du väljer ett datum som passar för dig att ta emot din matkasse. Sedan får du sms när leveransen närmar sig. Du måste inte vara hemma utan kan välja att få den levererad utanför dörren. Den levereras med kylklampar så håller dig utan att komma in i kylskåp direkt.

Packa upp din låda
I din leverans är allt väldigt fiffigt och tydligt uppdelat och organiserat. Alla maträtter levereras i separata papperspåsar med receptkort som har samma färgmärkning som respektive påse. Du behöver bara tänka på att para ihop rätt färg på receptet med rätt färg på påsen.

hellofresh

Laga dina maträtter
Detta är så galet enkelt, pedagogiskt och kul. Jag som lärare älskar hur pedagogisk receptkorten är och passade på att inkludera barnen i matlagningen när recepten var så extremt tydliga. Du följer de korta instruktionerna med bilder steg för steg för att laga otroligt goda rätter. Alla ingredienser räcker exakt till respektive rätt – så inget matsvinn!

hellofresh
hellofresh

Kommande veckor
Om du inte anger något annat kommer en matlåda hem till dig vid samma tid en vecka senare. Om du inte väljer recept själv, kommer HelloFresh att välja ut recept liknande de i din förra matkasse. Men du kan enkelt ändra, pausa eller avsluta din kasse när som helst före onsdag klockan 23.59 veckan innan leverans.

Upp till 30 % på dina första matkassar från HelloFresh

I samarbete med HelloFresh erbjuder de dig aom följer mig (och är ny kund hos HelloFresh), en riktigt fin rabatt på dina första 4 leveranser. På de två första matkassarna får du 30 % och på nr 3 och 4 får du 20 % rabatt. Ett fantastiskt tillfälle att få ny inspiration till vardagsmatlagningen hemma och skapa känsla av vardagslyx.

Klicka här för att ta del av erbjudandet från HelloFresh.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply