samarbete medisera

Jag har tidigare berättat om Medisera och deras tjänster och är så glad över att samarbeta med dem igen. Medisera.se erbjuder dig hjälp att få ovärderliga insikter om din hälsa, genom smidiga blodprov. Denna tjänst ger dig ovärderliga insikter kring din hälsa och hjälper dig att ta kontrollen.

medisera hälsokontroll

Så här fungerar hälsotester från Medisera

Steg 1: Gör en beställning av det hälsostest du önskar. Du beställer enkelt via Medisera.se.

Steg 2: Besök ett provtagning som passar dig och ta ditt blodprov.

Steg 3: Vänta på provsvar som levereras till mobil och dator tillsammans med utlåtande från läkare. Du kan snabbt och enkelt ta ditt blodprov direkt efter beställning vid din närmsta provtagning. Efter att ditt blodprov är analyserat, får du smidigt dina provsvar i mobilen (eller dator) tillsammans med utlåtande från läkare.

Steg 4: Om det är något värde som inte ser bra ut, får du hjälp av läkare med hur du kan förändra det.

Steg 5: Valfritt med något jag starkt rekommenderar. Boka in ett nytt test inom 6-12 månader för att utvärdera om dina förändringar haft den effekt du önskar.

anti inflammatorisk kost kronisk inflammation

Mediera hälsokontroll stor – hjälper mig hålla koll på min hälsa

Jag har under ett par års tid nu, regelbundet tagit större hälsokontroller för att hålla koll på hur min kropp mår. Det känns viktigt att se till att min kropp mår bra och en hälsokontroll med utlåtande från läkare, ger mig en trygghet i att allt står rätt till.

DETTA FÅR DU NÄR DU VÄLJER HÄLSOKONTROLL STOR:

medisera

VILKA BLODMARKÖRER TESTAS?

Totalt 35 blodmarkörer testas och du kan se en komplett sammanställning hos Medisera. Några exempel är:

Om du undrar något kring provet eller Medisera, lämna gärna en kommentar så ska jag svara så snart jag kan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *