Har du testat mct-olja i pulverform någon gång? Så smidigt sätt att få i sig dessa underbara fettsyror. Mct-pulvret from The Friendly Fat Company har varit en av mina favoriter sedan jag upptäckte det för drygt ett år sedan. Därför är jag så glad över detta samarbete och möjligheten att ge er en rabattkod.

Fortsätt läsa så ska jag berätta mer om produkten och dela koden med dig. Klicka här för att spana in The Friendly Fat Company direkt.

Mct-pulver i mitt förmiddagskaffe – bästa grejen

Jag äter frukost tidigt och blir ofta hungrig mellan frukost och lunch. På förmiddagen tar jag därför en kaffe med ett par skopor mct-pulver i. Det ger en sån skön känsla i kroppen av både mättnad och fokus (unik egenskap hos mct). Jag märket även skillnad på eftermiddagen. De dagar jag inte tar migg mct kommer sug och hunger på eftermiddagarna. Det är ju det sköna med hälsosamma fetter – att det ger en sån stabil mättnad.

Vad är mct-fettsyror?

Mct är en förkortning för Medium Chain Triglycerides, eller på svenska medellånga fettsyror och denna typ av fettsyror har unika egenskaper. Kroppen bryter ner dessa fettsyror snabbt och det ger ren och stabil energi. Utöver snabb, stabil energi så har även mct positiva egenskaper på mentalt fokus.

Oljan ger alltså snabb energi och har även positiva effekter på fokus och koncentration. Det finns även studier som visar på att just mct-oljan kan främja viktnedgång genom att öka mättnadskänslan.

Pulver-mct från The Friendly Fat Company

The Friendly Fat Company har hittat ett sätt att pulverisera olja utan att de positiva egenskaperna förstörs. Detta gör mct-fettet så enkelt att använda. Det är så mycket enklare att ha med en liten påse mct-pulver i handväskan (du får med jättefina små påsar att ha ditt mct-pulver i) än en flaska med olja. Samma sak når du till exempel bakar så finns det tillfällen då pulver passar bättre än flytande olja.

Mct-pulvret från The Friendly Fat Company finns i tre varianter:

Min rabattkod ger dig 10 % på allt från The Friendly Fat Company

Koden ANNIKA10 ger dig 10 % på allt från The Friendly Fat Company. Utöver mct-pulver har de även ett fantastiskt gott nötsmör med röstade nötter och kanel. Klicka här för att besöka The Friendly Fat Company.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *