0 In Annika tipsar

MH Konsult – GER MIG MER TID TILL DET JAG ÄLSKAR

Inlägg i samarbete med MH Konsult

I slutet av förra året tog jag ett beslut som jag är riktigt nöjd med. Nämligen att från och med 1 januari 2018 låta min redovisningskonsult, ta hand om min löpande bokföring. Äntligen får jag mer tid över till att skriva, fota och skapa – det som jag älskar.

MH Konsult – GER MIG MER TID TILL DET JAG ÄLSKAR

Jag har snart varit egenföretagare i 2 år och det här med bokföring har varit ett nödvändigt ont hela tiden. Inte min grej alls. Jag har läst på och försökt sätta mig in i det här med debit och kredit efter bästa förmåga men kul kan jag inte säga att det har varit och något jag dragit på in i det sista varje gång.

Jag har under åren som gått anlitat MH Konsult för hjälp med momsredovisning och deklaration men nu ska jag alltså även anlita dem för att löpande ta hand om min bokföring. Så bra beslut! Jag behöver inte längre oroa mig för att göra fel eller missa något utan kan förlita mig på deras kunskap och erfarenhet. Sedan är det så klart så att även om jag som företagare låter min redovisningskonsult, sköta bokföringen så bär ändå jag huvudansvaret för min bokföring. Viktigt att tänka på om du också är egen och funderar på att ta hjälp av en redovisningsbyrå.

mhkonsult

MH Konsult finns i både Stenungsund och Kungälv. Du kan läsa mer om dem på deras hemsida mhkonsult.se. Håller du till här på västkusten som jag så kan jag verkligen rekommendera dem. Alltid hjälpsamma och ger bra svar och råd kring det här med bokföring.

clean eating by annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply