0 In Sötsaker - recept

Mjölkfria choklad & nötkoppar

Idag, hörrni, kom det äntligen upp en ny film på youtube. Vet egentligen inte varför jag har dragit  mig så för att filma den senaste tiden. Jag tycker ju egentligen att det är kul. Kanske är det som med det mesta här i livet – just do it liksom.  Du som följer mig på insta kanske såg min story där jag visade upp julklappen jag gett mig själv? Min nya grymma stativ som jag tänker kommer att revolutionera både mitt filmande och fotograferande. Ja, ok, revolutionera kanske är att ta i men ett grymt stativ är det i alla fall och en stor anledning att jag valde just den modellen är just för att kunna filma lite enklare och förhoppningsvis snyggare.

Förresten, du följer väl mig på youtube? Om inte så hade det gjort mig jätteglad om du ville kika in hos mig där och klicka på den röda knappen med texten prenumerera och kanske kika på en video eller två.

KIKA IN HOS MIG PÅ YOUTUBE > >

Mjölkfria choklad & nötkoppar

I dagens film visar jag ett gott och enkelt recept på julgodis utan vitt socker, gluten och mjölk. Älskar att vi kan njuta av godsaker som dessa utan att magen blir alldeles svullen och oskön som av skumtomtar och annat knasigt. När du använder riktiga ingredienser så blir både mage och smaklökar glada.  Visst är det fantastiskt? 

Receptet ger 6 st chokladkoppar.

Du behöver:

  • 2 dl nötsmör
  • 150 gr mörk choklad
  • ca 1 dl hackade nötter
  • 0,75 dl kokossocker

Gör så här:

  1. Smält chokladen tillsammans med nötsmöret.
  2. Rör sedan ner kokossocker.
  3. Tillsätt sedan ca hälften av nötterna.
  4. Fördela smeten i formar och toppa med resten av nötterna.
  5. Ställ kallt tills de svalnat.

Klicka på filmen här nedanför för att spana in. 

 

Om du gillade filmen så glöm inte att prenumerera och klicka tumme upp innan du går!

Ha en fortsatt fin torsdag så hörs vi snart igen!

clean eating by annika

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply