God morgon!

Igår fyllde min lille stora tjej 3 och idag är det min tur. Dagen jag har bävat inför länge nu. Dagen jag blir 35. Som jag sagt innan har jag tyckt att det har känt lite jobbigt att bli 35. Åren går för fort och det skrämmer mig lite att livet går så fort. Men så igår kände jag att livet är faktiskt jäkligt bra just nu och det finns inget mer jag önskar mig. Och då kände jag att jag inte varken rätt eller lust att gå runt och inte njuta av det. Så därför tänker jag njuta fullt ut av min dag :)

Skönsång och presenter

Som sig bör så blev det sång och presenter imorse. Ebba var den som sjöng mest och högst och det märktes att hon hade värmt upp med sin egen födelsedag igår :) fick fina örhängen och halsband i min favorit – roséguld. Märket VÅGA som är nytt för mig men en ny favorit. Namnet känns ju perfekt också då jag känner att jag vill våga mer, ta mer chanser och stå på mig. 

Extra god födelsedagsfrukost

Dagen till ära blev det en riktigt smarrig frukost med nybakt fröknäcke och ett glas med en hallon och vanilj parfait. Mums! Det obligatoriska ägget fick så klart en plats i min frukost även idag :) och förresten, ägg och avokado kan nog vara en av de godaste smakkombinationerna som finns, eller vad tycker du?

Hallon och vanilj-parfait

Lägg ca 1.5 dl kvarg i en liten skål och blanda med lite vaniljpulver (ca 0,5 tsk) och söta eventuellt. Rör ner lite vispad grädde för extra fluff och mumsighet. I en annan skål, blanda 0,5-1 dl kvarg med 1-2 msk chiasylt. Varva i ett glas och toppa med bär.

Hoppas ni får en fin dag!