Jag läser och följer flera bloggar dagligen men det går lite i perioder vilka jag följer. Det varierar beroende på vad jag är mest intresserad av för tillfället. Jag kände att det var dags att uppdatera sidan här ovan för som heter ”Bloggar jag läser” så att den faktiskt innehåller de bloggar jag läser nu.

Ta er gärna en kik på sidan här ovanför!

Jag har svängt i mitt intresse och vilka bloggar jag läser. Från strikt lågkolhydratskost till en mer balanserad kost och hälsa i kombination med träning för glädje och välmående. Bloggar om psykisk hälsa så väl som fysisk. Det känns som om jag har landat och hittat en balans för vad som passar mig och mitt liv så som det är nu.

En stor favorit just nu är PT-Fia som har en så sund och hälsosam inställning till kost, träning och livet i största allmänhet.

pt fia