Nästa fredag fyller Lillasyster 1 år och det är hög tid att planera hennes kalas. Vi ska hålla det ganska litet och bara ha hem den närmsta släkten på lördagen. Jag har letat runt på nätet efter olika smarriga recept att bjuda på. Maten, inklusive tårta, ska så klart vara fritt från både gluten och socker. Jag vill inte avslöja för mycket för jag vill så klart att det ska bli en överraskning på lördag. Men jag vill fixa god mat för att visa att man kan göra supergod mat som gör kroppen gott. Speciellt att man kan baka gott utan socker. Jag har hittat en kaka/tårta som jag ska baka och den är sötad med agave sirap. Kommer bli supersmarrigt! Så klart kommer jag att dela med mig av recept efter kalaset.

Jag har googlat runt efter lite olika idéer och den här bilden är precis så som jag skulle vilja ha det.

WP19565-DSC-4547w (1)Härliga färger och underbara prickar. Jag älskar kombon rosa och grönt och Lillasysters rum går i den färgerna. Jag hade också velat få till någon typ av cake pops. Men jag har bestämt att ha inställningen ”keep it simple” och inte stressa upp mig. Det viktiga är trots allt att det blir en mysig dag för Lillasyster och familjen.

bewaretheleopard-com

 

Har ni några bra tips och förslag för lyckade barnkalas? Tankar kring mat att bjuda på? Vi ska bjuda på enklare lunch och tårta och har fortfarande inte bestämt lunch-maten helt än. Tar mer än gärna emot förslag och idéer! :)

Annika