4 In Personligt

Nyfiken

I sommar har bloggen verkligen vaknat till liv och det gör mig jätteglad att alltfler hittar hit till bloggen. Ni som följer mig ökar i antal här på bloggen men också på min Facebook-sida och på instagram. Tack tack tack från djupet av mitt hjärta! Det gör mig så inspirerad och peppad att prova nya recept och komma på nya saker att skriva om när jag ser att ni blir allt fler som följer mig.

Men ju fler ni blir, desto mer nyfiken blir ju jag på vilka ni är och vad ni vill läsa mer om. Det hade verkligen gjort mig jätteglad om ni ville lämna en liten kommentar och berätta lite om er själva, vad ni gillar med bloggen, vad ni vill se mer av och så vidare.

För att skriva en kommentar så måste ni först klicka på rubriken till inlägget och sen bläddra ner till slutet och där finns då utrymme att skriva. Kan ni inte berätta lite om er själva som ålder, var ni bor, intressen, vad ni gillar med bloggen, vad ni vill ser mer av och så vidare.

Vill ni se mer

 • recept

mejerifritt? nötfritt? lågkolhydrat? sockerfritt? naturligt sötat? bakat? frukost? mellanmål?

 • mer personliga inlägg där jag berättar om vardagslivet
 • tips på produkter
 • träning
 • mat och hälsa för barnfamiljer
 • fakta om olika livsmedel/råvaror

Ja, hit me! Nu har ni verkligen chansen. Lämna en kommentar och hjälp mig bli bättre :)

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maria
  4 augusti, 2015 at 08:05

  Hej!
  Jag är en 39-årig fyrabarnsmamma som hittat hit, följer dig både på FB och Insta. Vill göra ett försök att minska på sockret och all processad mat man stoppar i sig. Back to basics liksom :)
  Gillar att dina recept är så enkla och lättlagade, det är inga konstigheter. Kan inte riktigt svara på vad jag vill se mer av, eftersom jag är relativt ny här, men kommer fortsätta följa dig.

  MVH
  Maria

  • Reply
   admin
   4 augusti, 2015 at 12:06

   Hej Maria!
   Tack för din kommentar och för att du följer mig! Hoppas du hittar tips och råd här på bloggen och jag ska verkligen göra mitt bästa för att hålla kvar ditt intresse och få fortsätta ha dig som läsare :)

   Annika

 • Reply
  Gloria
  4 augusti, 2015 at 20:36

  Hej! Tror vi är med i samma fb-grupp o hittade hit genom nåt recept du delade där o nu följer jag dig. :) Jag gillar ffa recept! Så cleant som möjligt, fritt från socker, gluten o gärna mejerier. Gärna raw och ibland veggo. Recept som verkar goda lägger jag sen i min Pinterest. :)

  • Reply
   admin
   5 augusti, 2015 at 13:04

   Tack för din kommentar! Kul att du gillar recepten. Ska definitivt försöka få till mer veggo och raw recept. Behöver utöka mina kunskaper där :) kul nu när jag vet att intresse finns.

   Kul med pinterest! Finns på min ”att-göra-lista” ta ge mig ut på pinterest :)

  Leave a Reply