0 In Annika tipsar

PALEO GRANOLA FRÅN PAULÙNS – 100 % RENA RÅVAROR

Inlägg i samarbete med med Paulúns

Personligen älskar jag frukost och tycker att det är det godaste målet på dagen. För att få en så bra start på dagen så bra som möjligt med lång mättnad och stabilt blodsocker, så är det viktigt att frukosten består av bra protein, hälsosamt fett och långsamma kolhydrater i den mängd just du mår bra av.

Jag har fått möjlighet att testa de nya Paleo Granola från Paulúns. Den uppfyller verkligen alla de krav jag har på en bra frukost. Paulúns nya Paleo Granola kommer i två fantastiskt goda smaker: kokos, blåbär och mandel samt hasselnöt, mandel och hallon. Granolan innehåller uteslutande naturliga råvaror med uppemot 80 % rostade nötter, frön och kokos som ger extra protein och nyttiga fetter. Så klart är båda granolorna helt utan tillsatt socker.

paulúns paleo granola

paulúns paleo granola

Vad är paleo?

Kanske känner du att du har stenkoll på det här med vad paleo är men jag tänkte ändå att det kan vara bra med lite bakgrund och info om denna fantastiska kosthållning och livsstil.

Paleo, eller stenålderskost, är ingen diet så som vi ofta tänker kring ordet diet utan snarare en livsstil och sätt att se på mat. Naturligt, rent och näringsrikt är ledord. Spannmål, gluten, snabba vita kolhydrater, tillsatser, vitt socker, mejerier och processad mat väljs bort inom paleo. Istället väljer man näringsrik mat som grönsaker, rotfrukter, nötter och ägg bland annat som människan anses vara evolutionärt helt anpassad till att äta.

Paleo anses vara en läkande och balanserande kost för kroppen. Det är bland annat effektivkt mot att läka värk samt problem med hud och mage.

paulúns paleo granola

paulúns paleo granola

Granola helt utan tillsatt socker

Granola, musli och flingor innehåller inte sällan mycket socker. Då även processat socker. Det sätter fart på både blodsocker och hunger så är långt ifrån en optimal start på dagen. Paleo Granola från Paulúns däremot innehåller inget tillsatt socker alls. Granolan är lite sötad på naturligt sätt med puré från sötpotatis och dadlar. Eftersom granolan är rik på protein och hälsosamt fett som dämpar blodsockret, så kommer du att hålla dig mätt och nöjd länge.

Paulúns Paleo Granola har just lanserats och finns ute i butik nu, så håll ögonen öppna!

clean eating by annika


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply