2 In Clean Eating

Skärpning Bollibompa!

Blir rent ut sagt arg! Det är så mycket prat om att barnprogrammen ska vara pedagogiska och bra på alla sätt med vad är det med det här sockerfrosseriet som de håller på med? Känns som om de stup i kvarten käkar bullar, bakelser och annat. Häromdagen i skulle Janko och Draken räkna och lära sig dela och då använde man sig av bakelser som exempel. Kunde de inte ha tagit bananer eller något annat mer vettigt? Det här var en vanlig vardag.

Och ikväll när vi slår på tv’n så säger en kille något i stil med ”Hej och välkomna och hoppas att ni har dukat upp med chips, godis och annat gott”. What the fuck?! Tycker de verkligen att dagens barn behöver peppas till att äta ännu mer socker och skit?

Hemma hos oss kör vi på lördagsgodis till Storebror och fredagsmys är saker som en god middag och lite längre god natt saga än vanligt, inte godis. Men så klart vill han ha godis nu när de säger på tv att de ska man ha för det är det som är fredagsmys.

Skärpning! Mys är inte lika med socker!

godis

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Panki
  31 januari, 2015 at 11:12

  Håller verkligen med! Vi har aldrig fredagsmys här hemma. Vi har lite lördagsgodis, idag blir det tex popcorn och andra lördagar kan det bli hemmagjord glass. Men när jag hämtade på föris nån fredag för ett tag sen sa äldsta tjejen:
  Mamma, vi måååååste ha fredagsmys!!!
  Jag: Men det har vi ju, vi ska ju mysa ikväll.
  Dottern: Men mamma, vi måste äta chips!! För det gör man på fredagar!!!

  Jiiiisus. Vad kommer det ifrån, varför är det så jävla viktigt för vissa att trycka i sina barn chips godis och läsk? Helt obegripligt!

  • Reply
   admin
   31 januari, 2015 at 14:19

   Jag har varit med om liknande. Sonen ville ha chips för det har han hört på förskolan att man ska ha. Det är så man blir mörkrädd!

  Leave a Reply