Vilken härlig lördag! Klockan ringde 6:10 och en halvtimme senare var jag på gymmet redo för mitt benpass. Den senaste veckan så har jag haft en mycket större ork på passen och det har känts så bra!

IMG_4367[1]

Ben och mage tränades i en timme och jag hittade en ny kompis – kettlebell’en. Grymt flexibelt träningsredskap!

IMG_4368[1]

 

Om träningen känns tung så tänk på att jobbet du lägger ner nu, det blir sommarens resultat. Tänk när du ligger på stranden i sol och värme, då kommer du att tacka dig själv för alla gånger du gick ut och sprang eller tog dig till gymmet!

6752d434af7cc4254a62c219b10dc83d

Direkt efter passet blev det en proteindrink från fitnessguru. Deras one whey är riktigt gott och ganska lågt i laktos som passar mig som är känslig. Väl hemma så blev det en extra god lördags-frulle. Perfekt start på lördagen!

IMG_4369[1]

 

IMG_4366[1]

Jag känner mig ganska oinspirerad just nu vad gäller frukost och goda mellanmål. Kan ni inte dela med er med era favoriter?